Ogluma ne olacak?

resmen paranla rezil oluyormussun neydeyse . cok sukur bisi olmamis iyiki devlete gitmişsin:) güle güle büyüt bebeğini.
aynen oyle oldu canim nisanim gelmis kanamm var israrla midem bulaniyor diyorum 1 gun onceki sancilarim 100leri gecmisti o anda sancilar 50 60 arasi ona gore gondermiyor.senin yerinde olsam her gun nst ye girerim.diyor birdr allahtan kvde akillida ben boyle sacma doktor gormedim deyip bizi uyriyor cok sukur devlet.sag olsun cok iyi takip ve iyi bir sekilde dogurtular eger dogumunuzu ozelde yapmak istiyordaniz 1 kere daha dusunun derim cunku b3n 4 tane dogurdm devlete

Amin.Siz de doğacak evladinizi sağ salim kucağınıza alın.Insallah benim de yüzüm güler

Lütfen öyle düşünüp kendinizi daha da üzmeyin.
Bu bir pazar haline geldi malesef, çok iyi doktorlar, alanında uzman hekimler açık açık söylüyorlar bunu, kimse ssvd garantisi veremez, doğumun ilerleyişine göre belli olur diye ama hipokrat yemininden bihaber doktorlar bunu pazar haline getirip insanları sömürüyorlar. Sizin doktorunuz da belki para kazanma hırsıyla sizi böyle yanlış yönlendirmiştir. Bilemezdiniz böyle olacağını kim bilebilir ki. Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum zaten yaşadığınız. Bilseniz böyle olacağını hiç gider miydiniz o yolu? Lütfen kendinizi suçlamayın.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun en iyi emanetçi Allah’tır ve ona emanet ediniz. Dualarım bebeğinizle olacak.

Bunu başarmak,kendini suçlamamak zor..Umarım bebegim fazla hasar almadan evine döner de kendimi affettirebilirim diyorum..Sonuçta o benim canımdan bir can ama ona o canı veren Rabbim..Emanetiydi bana.Bebegimin hayatı adına bir karar almış oldum..Öyle ağır bir yük ki bu...Hem bebeğinin acısını yaşamak,hem belirsizlik,hem de onun hayatının benim bir kararımla değişmesine vesile olduğunu düşünmek,vicdan azabı.Tabi eşim cephesi de var..Yaptığım hiçbirşeye o karar vermedi.Ssvd dedim tamam dedi,sür dedim sürdü aracı..Ben ne dediysem onu yaptı.Ama çocuğumuza birşey olursa ya da engelli olursa o da hayatı boyunca acı çekecek

ilk gebeligimde 9 ay ozele gidip dogumu devlette yaptm (iyiki) bu kez baştan beri devlete gidiyorum cok iyi suan yine devleti düşünüyorm belki biraz kalabalik oluyor ama bn burda hiç davranış acısından kötü bisi görmedim su ana kadr artk eskisigbi azarlanip atılmıyorsun

kuzum davranis soyle oluyor sen 100 lerdrki sancilara ahhh vahh diye hastahaneyi ayaga kaldirirsan onlarla ters dusersin sanirim devlwti doktorlar guclu kadinlari seviyor ben ikinmada bile sesimi cikarmiyorum kendimi onlara birakiyorum.. adamalrda hakli sterese giriyorlar

Siz 9 ay boyunca sizi takip eden doktorun sözünü dinlemişsiniz. Durumu anlattığınız halde size gel demiş. Bilemiyorum evet çok zor kendini suçlamamak ama şu an bunu düşünmeyin, dua edin sadece. Geride bir evladınız daha var. Bunu düşünmek size birşey kazandırmaz bu saatten sonra olsa olsa psikolojiniz bozulur, sağlığınız bozulur. Kimse istemez böyle birsey yaşamayı sonuçta sizin de çok ciddi riskiniz varmış ve siz o riskin farkına varamamissiniz. Hepimiz hayatta yanlış kararlar alabiliyoruz sonuçları bazen çok kötü oluyor, ama bazen elimizde olmadan yapıyoruz tercihleri. Gerçekten basireti bağlanıyor insanın bazen. Üstelik gittiğiniz devlet hastanesinde de doktor yokmuş, bilemezsiniz belki orada da doktor gecikecekti, belki yine aynı şeyi yasayacaktiniz. Insallah sag salim gelsin evine yavrunuz.
Bizi de haberdar edin durumdan lütfen

Boyle olacağını bilemezdiniz. sizin ve bebegini icin en iyi olanın va.jinal dogum olduğunu düşündüğünüz icin bunu denemek istediniz bebeginizin size ihtiyacı varken kendi modunuzu düşürmeyin dahada . Sezaryen kararı alsanız 39 hafta olmadan ameliyata girseniz bi komplikasyon yaşayabilirdiniz. yine sizin kararınız dahilinde bu kezde neden sezaryen oldum mu diyecektiniz? bazen is olacağına varıyor. biraz doktor kurbanı olmussunz . keske gel o nisandır demek yerine orda kal deşeymiş smdi karşınızda bilgili diye düşündüğünüz bi doktor var ve gel diyor ..

Aynen öyle girerken dediler zaten sen bni üzmezsen bnde seni üzmem:) neyse konuyu sabota etmeyelim

Inanın bunu bilemezdiniz nasibi varsa her türlü yasyaacak yavrunuz nasibi yoksa siz ne yapsanız olmayacaktı kendiniz suclamayin lütfen ben aynı gün hastanede kontroldeydim iki saat sonra ayrilma oldu siddetli bir kanamayla acil sezrryana alindim bilsem cikar miydim hastaneden zaten aniden olan bir durum bu benimde beş yaşında bir oğlum var şükür oda çok sordu kardeşini üzüldü ama zaman bir şekilde geçiyor altı ay olacak nerdeyse oğlum gideli sizin bir sucunuz yok bunj kafanizdan atin yavrunuz iyilesecek insallah

Allah güzel yavrunuzun da sizin de yardımcınız olsun. Tüm kalbimde diliyorumki evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alarak evinize dönün. Allahım büyük.. inşaallah sizin de yüzünüzü güldürür. Dualarım sizinle

Allh sabir versin oglunuzada şifa versin inş
Olacağın önüne geçilmiyor malesef kaderinizde vardı yaşayacaktınız. Ama şu doktorlar yokmu bile isteye riskli gebelikleri böyle tehlikeye sokuyorlar olan anne ve bebeklere oluyor.bendr doktoruma ssvd istediğini söylemiştim doktorum kesinlikle kabul etmeyeceğini söyledi.sizin hiç bi suçunuz yok sizi bu şekilde riske koyanlar suçlu.

Üzülme canım hersey Rabbimden de ve kendini suçlama bu hayat böyle geçmez yoksa inşallah bebeğin sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde sizinle kalsın dualarım meleğin ve seninle

Olacakla ölecege care yok canim sen de kendini suclama bunu da yaşyacaginiz varmis bende 2. Dogumum da ssvd istedim nasip olmadi hersey kismet iyi seyler dusun sutun etkilenmesin tez vakitte saglikla Allahin izniyle donucek insAllah yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…