- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi ogluma ne olacak
-
aynen oyle oldu canim nisanim gelmis kanamm var israrla midem bulaniyor diyorum 1 gun onceki sancilarim 100leri gecmisti o anda sancilar 50 60 arasi ona gore gondermiyor.senin yerinde olsam her gun nst ye girerim.diyor birdr allahtan kvde akillida ben boyle sacma doktor gormedim deyip bizi uyriyor cok sukur devlet.sag olsun cok iyi takip ve iyi bir sekilde dogurtular eger dogumunuzu ozelde yapmak istiyordaniz 1 kere daha dusunun derim cunku b3n 4 tane dogurdm devleteresmen paranla rezil oluyormussun neydeyse . cok sukur bisi olmamis iyiki devlete gitmişsin:) güle güle büyüt bebeğini.
Amin.Siz de doğacak evladinizi sağ salim kucağınıza alın.Insallah benim de yüzüm gülerCok buyuk geçmiş olsun. bazen oyle anlar oluyor ki nasil karar vereceğini şaşırıyorsun. umarim hic bir sorunu yoktur ve bir hasar olmaz. Allah yardimciniz olsun ne olacağı hic belli olmaz bol dua et dua iste Allah snaa bağışlasın insallah
Tabi ki içimde pek çok pişmanlık var ssvd hayalim olmasaydı 39+ larda sezaryan olacaktım ve plesantamin koptuğu o güne kalmayacaktım evlâdım sapasağlam kucağımda olacaktı.Bunu bana ailem esim soylemiyor suclamiyorlar ama ben icin icin kahroluyorum
Bunu başarmak,kendini suçlamamak zor..Umarım bebegim fazla hasar almadan evine döner de kendimi affettirebilirim diyorum..Sonuçta o benim canımdan bir can ama ona o canı veren Rabbim..Emanetiydi bana.Bebegimin hayatı adına bir karar almış oldum..Öyle ağır bir yük ki bu...Hem bebeğinin acısını yaşamak,hem belirsizlik,hem de onun hayatının benim bir kararımla değişmesine vesile olduğunu düşünmek,vicdan azabı.Tabi eşim cephesi de var..Yaptığım hiçbirşeye o karar vermedi.Ssvd dedim tamam dedi,sür dedim sürdü aracı..Ben ne dediysem onu yaptı.Ama çocuğumuza birşey olursa ya da engelli olursa o da hayatı boyunca acı çekecekLütfen öyle düşünüp kendinizi daha da üzmeyin.
Bu bir pazar haline geldi malesef, çok iyi doktorlar, alanında uzman hekimler açık açık söylüyorlar bunu, kimse ssvd garantisi veremez, doğumun ilerleyişine göre belli olur diye ama hipokrat yemininden bihaber doktorlar bunu pazar haline getirip insanları sömürüyorlar. Sizin doktorunuz da belki para kazanma hırsıyla sizi böyle yanlış yönlendirmiştir. Bilemezdiniz böyle olacağını kim bilebilir ki. Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum zaten yaşadığınız. Bilseniz böyle olacağını hiç gider miydiniz o yolu? Lütfen kendinizi suçlamayın.
ilk gebeligimde 9 ay ozele gidip dogumu devlette yaptm (iyiki) bu kez baştan beri devlete gidiyorum cok iyi suan yine devleti düşünüyorm belki biraz kalabalik oluyor ama bn burda hiç davranış acısından kötü bisi görmedim su ana kadr artk eskisigbi azarlanip atılmıyorsunaynen oyle oldu canim nisanim gelmis kanamm var israrla midem bulaniyor diyorum 1 gun onceki sancilarim 100leri gecmisti o anda sancilar 50 60 arasi ona gore gondermiyor.senin yerinde olsam her gun nst ye girerim.diyor birdr allahtan kvde akillida ben boyle sacma doktor gormedim deyip bizi uyriyor cok sukur devlet.sag olsun cok iyi takip ve iyi bir sekilde dogurtular eger dogumunuzu ozelde yapmak istiyordaniz 1 kere daha dusunun derim cunku b3n 4 tane dogurdm devlete
kuzum davranis soyle oluyor sen 100 lerdrki sancilara ahhh vahh diye hastahaneyi ayaga kaldirirsan onlarla ters dusersin sanirim devlwti doktorlar guclu kadinlari seviyor ben ikinmada bile sesimi cikarmiyorum kendimi onlara birakiyorum.. adamalrda hakli sterese giriyorlarilk gebeligimde 9 ay ozele gidip dogumu devlette yaptm (iyiki) bu kez baştan beri devlete gidiyorum cok iyi suan yine devleti düşünüyorm belki biraz kalabalik oluyor ama bn burda hiç davranış acısından kötü bisi görmedim su ana kadr artk eskisigbi azarlanip atılmıyorsun
Bunu başarmak,kendini suçlamamak zor..Umarım bebegim fazla hasar almadan evine döner de kendimi affettirebilirim diyorum..Sonuçta o benim canımdan bir can ama ona o canı veren Rabbim..Emanetiydi bana.Bebegimin hayatı adına bir karar almış oldum..Öyle ağır bir yük ki bu...Hem bebeğinin acısını yaşamak,hem belirsizlik,hem de onun hayatının benim bir kararımla değişmesine vesile olduğunu düşünmek,vicdan azabı.Tabi eşim cephesi de var..Yaptığım hiçbirşeye o karar vermedi.Ssvd dedim tamam dedi,sür dedim sürdü aracı..Ben ne dediysem onu yaptı.Ama çocuğumuza birşey olursa ya da engelli olursa o da hayatı boyunca acı çekecek
Boyle olacağını bilemezdiniz. sizin ve bebegini icin en iyi olanın va.jinal dogum olduğunu düşündüğünüz icin bunu denemek istediniz bebeginizin size ihtiyacı varken kendi modunuzu düşürmeyin dahada . Sezaryen kararı alsanız 39 hafta olmadan ameliyata girseniz bi komplikasyon yaşayabilirdiniz. yine sizin kararınız dahilinde bu kezde neden sezaryen oldum mu diyecektiniz? bazen is olacağına varıyor. biraz doktor kurbanı olmussunz . keske gel o nisandır demek yerine orda kal deşeymiş smdi karşınızda bilgili diye düşündüğünüz bi doktor var ve gel diyor ..Bunu başarmak,kendini suçlamamak zor..Umarım bebegim fazla hasar almadan evine döner de kendimi affettirebilirim diyorum..Sonuçta o benim canımdan bir can ama ona o canı veren Rabbim..Emanetiydi bana.Bebegimin hayatı adına bir karar almış oldum..Öyle ağır bir yük ki bu...Hem bebeğinin acısını yaşamak,hem belirsizlik,hem de onun hayatının benim bir kararımla değişmesine vesile olduğunu düşünmek,vicdan azabı.Tabi eşim cephesi de var..Yaptığım hiçbirşeye o karar vermedi.Ssvd dedim tamam dedi,sür dedim sürdü aracı..Ben ne dediysem onu yaptı.Ama çocuğumuza birşey olursa ya da engelli olursa o da hayatı boyunca acı çekecek
Aynen öyle girerken dediler zaten sen bni üzmezsen bnde seni üzmem:) neyse konuyu sabota etmeyelimkuzum davranis soyle oluyor sen 100 lerdrki sancilara ahhh vahh diye hastahaneyi ayaga kaldirirsan onlarla ters dusersin sanirim devlwti doktorlar guclu kadinlari seviyor ben ikinmada bile sesimi cikarmiyorum kendimi onlara birakiyorum.. adamalrda hakli sterese giriyorlar
Inanın bunu bilemezdiniz nasibi varsa her türlü yasyaacak yavrunuz nasibi yoksa siz ne yapsanız olmayacaktı kendiniz suclamayin lütfen ben aynı gün hastanede kontroldeydim iki saat sonra ayrilma oldu siddetli bir kanamayla acil sezrryana alindim bilsem cikar miydim hastaneden zaten aniden olan bir durum bu benimde beş yaşında bir oğlum var şükür oda çok sordu kardeşini üzüldü ama zaman bir şekilde geçiyor altı ay olacak nerdeyse oğlum gideli sizin bir sucunuz yok bunj kafanizdan atin yavrunuz iyilesecek insallahBunu başarmak,kendini suçlamamak zor..Umarım bebegim fazla hasar almadan evine döner de kendimi affettirebilirim diyorum..Sonuçta o benim canımdan bir can ama ona o canı veren Rabbim..Emanetiydi bana.Bebegimin hayatı adına bir karar almış oldum..Öyle ağır bir yük ki bu...Hem bebeğinin acısını yaşamak,hem belirsizlik,hem de onun hayatının benim bir kararımla değişmesine vesile olduğunu düşünmek,vicdan azabı.Tabi eşim cephesi de var..Yaptığım hiçbirşeye o karar vermedi.Ssvd dedim tamam dedi,sür dedim sürdü aracı..Ben ne dediysem onu yaptı.Ama çocuğumuza birşey olursa ya da engelli olursa o da hayatı boyunca acı çekecek
Allah güzel yavrunuzun da sizin de yardımcınız olsun. Tüm kalbimde diliyorumki evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alarak evinize dönün. Allahım büyük.. inşaallah sizin de yüzünüzü güldürür. Dualarım sizinle17 Eylül gecesi 39+5 te sancılarim basladi.1.5 saat boyunca evde sancimin duzenli hale gelmesini bekledim.1 oglum var sezeryan ile dunyaya geldi.Bu gebeligimde sezaryan sonrasi dogal dogum yapacaktim.Sancilarim iyice arttı fakat duzene girmedi.2 saat sonra bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gittim.Ebe,nst de bebeğin kalp atışları düşük seni asla bu şekilde gönderemem doktoru arayacagim dedi.Cok endişelendi.Nobetci doktor dışarıdan gelecekti,o gelene kadar ben kendi doktoruma ulaşırım dedim.1.5 saatlik mesafedeydik imza attım, yola çıktık, ebeyi korkunc yuz ifadesiyle geride biraktim.yolda sancılarım şiddetlendi rahmim surekli kasılıydı.Kanama başladı kanamayı da nişan ya da normal zannettim.Kusmaya ve fenalasmaya başladım.Hastaneye ulaştığımda doktorum kapıda bekliyordu.Ulastigimizda bebekte kalp atışı yoktu.Acil ameliyata alındım.Sebebi plesanta dekolman.Once ruptur sanıldı.Ameliyat esnasında ne oldugu anlaşıldı.Ultrasonda bakacak zaman yoktu .Bebegim ölü doğmus 15 dk kalp masajıyla geri döndürülmüş.üniversite hastanesine sevkedip özel bir hücre soğutucu cihaza bağladılar ve yoğun bakımda.Ne kadar hasar aldığını bilmiyoruz.Tekrar kalp durması,vefat etme ihtimali ve özürlü kalma ihtimalleri yari yarıya diyorlar.Ufak bir ihtimal de hiç sorunsuz hayata tutunması.Sizlerden bu ufacık ihtimal için dua istiyorum güzel kalpli anneler.Beni en iyi siz anlarsiniz.Aklim karmakarisik ben hasarın büyük olduğunu tahmin ediyorum çünkü çok zaman kaybettim ve uzun süre oksijensiz kaldı tahminime göre.. Oğlum öyle güzel ki...3 yasindaki abisi de onu bekliyor...Umarim bana birşeyler yazarsınız çok ihtiyacım var.Olecek gibiyim
Allh sabir versin oglunuzada şifa versin inşTabi ki içimde pek çok pişmanlık var ssvd hayalim olmasaydı 39+ larda sezaryan olacaktım ve plesantamin koptuğu o güne kalmayacaktım evlâdım sapasağlam kucağımda olacaktı.Bunu bana ailem esim soylemiyor suclamiyorlar ama ben icin icin kahroluyorum
O minik elleriyle bu ufak ihtimale tutunur inşaAllah.Ufak bir ihtimal de hiç sorunsuz hayata tutunması.
Amin.Siz de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın insallahRabbim şifa versin yavrunuza sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Olacakla ölecege care yok canim sen de kendini suclama bunu da yaşyacaginiz varmis bende 2. Dogumum da ssvd istedim nasip olmadi hersey kismet iyi seyler dusun sutun etkilenmesin tez vakitte saglikla Allahin izniyle donucek insAllah yavrunTabi ki içimde pek çok pişmanlık var ssvd hayalim olmasaydı 39+ larda sezaryan olacaktım ve plesantamin koptuğu o güne kalmayacaktım evlâdım sapasağlam kucağımda olacaktı.Bunu bana ailem esim soylemiyor suclamiyorlar ama ben icin icin kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?