Doğuma Hazırlık oğluma ördüğüm patikler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara

geçen hafta raporluydum evde oturmak keyifli olsa da belli bir süre sonra sıkabiliyormuş insanı. Bende oturduğum yerden yorulmadan bu patikleri yaptım. nette çok güzel modeller ve tarifleri var. Hepsini netten bakarak yaptım. bende unutmayım ilerde diye her aşamasının fotoğrafını çektim.

çok şekerler ellerine sağlık.. kotun altında bile spor ayakkabı yerine giydir süper durur..

Teşekkür ederim, nette bakarken acaba yapabilirmiyim dedim ama haroşa-düz-ters örgü yapmasını bilen herkes yapabilirmiş.

Ben bir yandan yaparken eşimde çok merak etti, kulakları bitti mi, ağzı nasıl nasıl oldu diye oda sabırsazlandı. Çorap gibi oldu. Oğluşumda kış bebeği olacak inş. Ayağında görmekte nasip olur inş.

oo hepsi çok güzel ellerinize sağlık ama en hoşuma giden sağdaki kulaklarıda çok hoş :)))))))))))

ayyy bayıldım hepsine ya hayırlısıyla kucagına alırsın bebeği kulaklı olana bayıldım azcık bende bılıyom öremeyı bakayım bari bende netten evdeyım bende:)

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Yapmak isteyenlere link atacaktım ama nedense iş yerinde açmadı siteleri bende isimlerini yazayım blogların oradan deneyebilirsiniz.

Nurun hobileri (kulaklı olan)
Altınsaatler (mavi bantlı olan)

Bebek örgüleri « Cahide ve Jibek (bu da kurdelalı olan, orjinalinde kurdele yoktu ben ayağından çıkar belki diye oralara delik açıp kurdele geçirdim.

Kolay gelsin.

çok güzel olmuşlar elinize saglık karpuz modeli hariç diger 2 sinin tarifini verebilirmisiniz..

güle güle giysin bende örcem inş 5 gün sonra evdeyim..zaman geçmiş olur hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…