Her seferinde bana, çocuğa bunu yapmaya hakkımız yok ileride hesap soracak deyip kafanı karıştırıyor.Yine döndürme çabaları var net bir cevap vermedim ama doğrusu ne kestiremiyorumŞu anda da boşanmıştan farkınız yok zaten. Birlikte yaşama tahammülünüz yoksa boşanmaktan başka ne yapabilirsiniz ki?
Mesela desem ki bugün niye erken geldin,sana hesap mı vereceğim istediğini dusun der, evlenmeden önce şu bu vaatte bulunmuştun desem, dediysem Allah'ın emri mi istersen sen düşün devam edip etmeyeceğimize tarzı şeyler söyler,bayağı ağır cümleleri de oluyor da düşününce gelmiyorSivri dilli derken nasıl mesela? Toparlanmayacak derecede mi ?
Veremem ki18 aylık cocuk istiyor diye evlilik durmez o cocuk 30 aylik olunca tum huyu degisecek ,siz mutsuz olunca cocuk mutlu mu olacak,
Babasi baksin ,daha mutluysa onunla
Hep mi böyle ama ya? Çok can sıkıcı ama çözülmeyecek gibi de değil gibi. Çünkü sizden şans istemişMesela desem ki bugün niye erken geldin,sana hesap mı vereceğim istediğini dusun der, evlenmeden önce şu bu vaatte bulunmuştun desem, dediysem Allah'ın emri mi istersen sen düşün devam edip etmeyeceğimize tarzı şeyler söyler,bayağı ağır cümleleri de oluyor da düşününce gelmiyor
Her seferinde bana, çocuğa bunu yapmaya hakkımız yok ileride hesap soracak deyip kafanı karıştırıyor.Yine döndürme çabaları var net bir cevap vermedim ama doğrusu ne kestiremiyorum
Gerçekten çok güzel ozetlediniz.Anlayabilmek için geçmişi karistirmaniz da çok yerinde olmus,. Satırlarca yazıp sıkmak istemedim kimseyi.Aslinda kendimden biliyorum çocuklar evdeki tatsızligi hisseder,mutlu anne olamazsam çocuğa hayrim da olmaz.O aynı evde iken bana lafları sokup kendi çocukla lay lay lom yapması bile dokunuyor bana.Yok bunu kendime yapmamaliyimSadece sivri dil deyince sorunu çok iyi anlamadım.
Eski mesajlarınızdan gidince fikir sahibi oldum.
3. evliliğini yapmış buna rağmen hatalarından ders çıkaramamış,
kadın ruhundan hala anlamayan bir adam..
Kafasızlığı yüzünden yavrusunun bebeklik dönemini aile olarak geçirememiş.
Negatifliği, dede modu yaşantısı ile sizin yaşama hevesinizi de öldürüyor.
Mutlu bir insan olmadığınız için mutlu bir anne olamayacak, evladınıza esas kötülüğü o şekilde
yapmış olacaksınız.
İyi bir baba olabilir ama iyi bir koca olamıyor, gençliğinizi feda etmeye çocuk için değer mi?
Açık konuşmak gerekirse değmez.
Evlat dediğin de büyüyüp yetişkin olduğunda bencilce meydan okumuyor mu?
Duygularınızı iyi tartın.
Seviyorum sanırım diyorsanız bunun için son bir şans verin çocuk için değil bence.
Kuru sözlere de değil, aile terapisi eşliğinde mesela..
Denemeye değer olsun..
oğluma rağmen boşanmak değil , o cümlenin doğrusu oğlum için boşanmak olacak.Merhabalar,3 yıllık evliyim 18 aylik oglumuz var.Bir yıl önce eşimden ayrı bir eve yerlestim,çocuğa ben çalışırken bakmalari için annemle babamı da çağırdım.Esimle ayrı evlerdeyiz ama kendisinin ve annemin israrlariyla, oğlumun da hatri için tekrar eve geri döndüğüm oldu fakat yapamadık.Bu git geller yüzünden dava da açamadık,tam açacak oldum ikna etti tekrar denemeye.Neden boşandıniz derseniz Cok sivri dilli,kovmaktan beter eden bir adam.İlk evi terk edisimin birçok nedeni vardı,epey düzelme var aslında,geriye bir sivri dili kaldı,onu da çekemiyorum,neyse.
Babası oğluna çok düşkün, oğlum da onu çok seviyor çünkü onunla çok ilgili bıkmadan yorulmadan oyunlar oynarlar.cocukla görüşmesine hiç karismadim ne zaman nerede isterse ne kadar isterse görüşüyordu.Hafta sonları eve götürüyordu fakat koronadan dolayı dolmuşa binip eve gitmelerine ya da parkta vakit geçirmelerine izin veremem bizim evde vakit geçirmelerini teklif ettim her gün bisikletiyle geliyor oynuyorlar 5-6 saat sonra gidiyor.Giderken oğlum çok üzülüyor ağlıyor,çok yıpranıyorum o anda.3 saat kadar önce kamera açtı annrm çocugu görsün diye.Telefonu öpüyor kuzum .Bosandik diyelim.Oglum ileride benden nefret eder mi kendimi çok sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?