- 14 Şubat 2019
- 39
- 40
- 8
- 27
- Konu Sahibi Eylulmucizesi
Hayırlı geceler kızlar.Önce ki konumda kv nasıl bi insan olduğundan bahsetmiştim.Eşimle aynı şehirde olmadığımız için oğlum ve ben tek yaşıyoruz. Ailesiyle gerekli bir durum olmadıkca görüşmemeyi tercih ediyorum sergiledikleri akıl almaz davranışlara katlanıcak ne gücüm ne sabrım kaldı.Kp basit bi ameliyat oldu yakın zamanda bugün oğlumla yanlarına uğradım.Dedesiyle oynarken oğlum yanlışlıkla kv sehpa üzerinde ki aksesuarını kırmış ben o sırada oda da yoktum oğlumun ağlama sesiyle odaya girmem bir oldu. Çocuğumu bi güzel dövmüş kv 4 yaşında çocuğa attığı tokatla parmaklarının izi çıkmış yüzünde.Kolunu sıkmış anlattığına göre morarmaya yüz tutmuş halde zaten.Ben sinirle napıyosun ya sen diyince iyi yapıyorum aklı başına gelsin arsız çocuğunun sizin gibi ana babadan böyle evlat işte dedi.Allaha havale ettim seni daha ne diyim ki diyip çıktım evden.Eve gidince eşimi aradım bugüne kadar nolursa olsun ailesinin davranışlarını yüzüne vurmadım ama ilk defa ağlaya ağlaya döktüm içimi bir daha görüşmeyeceğimi de söyledim.Eşim anlayışsız biri değil ailesiyle zaten bi kavgalı bi mecburi barışık ilişkileri vardı bundan sonra çok daha uzak olucağını söyledi.Arayıp hesap sormuş nasıl böyle bişey yaptın diye ona da aynı şekilde konuşmuş.En içime batan benim çocuğuma nasıl böyle müdahale edebilirler nasıl şiddet uygulayabilirler. O anda saçını başını yolmak istedim yine havale ettim Rabbime sabrettim çıkıp gittim. Bu saate kadar gözüme uyku girmedi. Mutlu bi evliliğim varken böyle insamlar yüzünden mutsuz olmaya dayanamıyorum artık evlendiğim günden beri ne bi saygısızlık ettim ne de onlar gibi mutsuz etme çabalarına girdim. Ben anlamıyorum ne istiyorlar benim evliliğimden yavrumdan ağlamaktan bi hal oldum.Ağzının payını veremediğim için bin pişmanım.