• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumda hiperkinetik bozukluk var

seraphimax

Alcatraz Kuşçusu....
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
248
0
46
İstanbul
Sayın hocam, 17 Haziran 2010 tarihinde GATA'da oğluma davranış bozukluğu ve hiperkinetik bozukluk teşhisi kondu. Eşimin görevi dolayısıyla İstanbul'a her zaman gidemiyoruz, bulunduğumuz yerde çocuk psikiyatrisi uzmanı için toplam 5 saat yolda geçiyor. Yazılan ilaçları rica minnet yazdırıp devam ettiriyoruz. çok zorlanıyorum. Ama oğlum şu anda iyi. Ama ilaçlar beni düşündürüyor. Yan etkileri görmüyorum. Doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum. Bu yıl yine aynı tarihte, okullar kapandıktan sonra GATA'ya tekrar gideyim mi? Doktor yakınlarım var, kesinlikle ilacı kesme depresyon oluşabilir diyorlar. Ne önerirsiniz? Şimdiden saygılar ve sevgiler.

Geçmiş olsun. Hiperkinetik bozukluk ciddiye alınması gereken bir durumdur. Oğlunuzun tedaviye cevap veriyor olmasına çok sevindim. Ama bu ilaçları kesmeniz anlamına gelmemeli. Oğlunuzu mutlak düzenli kontrole götürmeniz lazım. Elbette ki sömestr tatilinde GATA'ya götürün oğlunuzu. Doktorların uygun gördüğü şekilde de sürdürün tedaviyi.
İyiliklerle,

Back