Oğlumda kalp çarpıntısı oldu

Bu iş öyle usta çırak ilişkisiyle olmaz en acil tarafından ayrıntılı baktırmalısınız.

Endişelenmeyin ama ihmal de etmeyin, kesinlikle ama kesinlikle çocuk kardiyologu baksın, mutlaka troponin değerine bakılsın.. kardeşim 2 ay önce kalp çarpıntısı nedeniyle 1 hafta hastanede kaldı, troponini çok yüksekti siz de baktırın mutlaka

Canım.bazen reflu tarzı.mide sorunları da aynı şikayetlere yol açabiliyor.gece uykusunda ara ara kontrol et nefes alıp verisini.tikanma da yapabilir reflu.kalple ilgili degilse reflu acısından muhakkak araştır.gerekirse ayrı ayrı doktorlara göster hepsi ayrı teşhis koyuyor.gecmis olsun canım.

Bogaz agrisi var demissiniz eger ateslendiyse bu siralar bundan kaynakli olabilir. Bende ayni durumdan rahatsizlik gecirdim her doktor anlamiyor malesef ve anlasilmayip tedavi yapilmadigi zaman kalp yetmezligine kadar gidebiliyo sizde vardir diye demiyorum ama mutlaka tekrar arastirma hastanesinde uzman bi doktora gorunun ben teshis konulana kadar cok doktor gezdim cok sukur tedavimi oldum bi sorunum kalmadi ama size tavsiyem ihmal etmeyin. O zaman doktorumun soyledigi cogu cocukta bogaz enfeksiyonundan dolayi bu olayin gerceklestigi ve cogunun da anlasilamadigiydi.

Sizi endiselendirmek icin soylemiyorum kesinlikle tesadufen bogaz agrisi oldugunu gorunce basimdan gectigi icin paylasmak istedim insallah oyle bisey yoktur. Olsa bile doktor teshisini koydugu an tedavisi var merak etmeyin

Kalp çarpıntısının birçok nedeni var sanırım internetten de araştırıyorum sürekli kafam karıştı oğlumda daha önce hiç olmadı anne eminim diyor ama yaklaşık iki saat sürdü nabız yüksekliği bugünde 90 ile 100 arasında ölçüm yaptım birde eko yazmışım EKG çektirdik doktora gidince eko yaptırıcam inşaallah ultrason ile daha net görürler en azından çocuk kardiyoloji lan tahlili yaptırır mı yoksa dahiliyeye mi gitmem lazım acaba

Çocukken değil ama 20 li yaslarimda çok kalp carpintim oluyordu sonra bunun yediğim çikolata,kahveden çay kaynaklı olduğunu öğrenip kesince duzeldim.benimki basit bı örnek ama yediklerine dikkat edin.sarimsakta tansiyonumu düşürür mesela.

Eklemeyi unuttum romatizmada kalp çarpıntısı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…