Oğlumda kalp çarpıntısı oldu

gulumsecdd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
54
40
18
45
Hanımlar oğlum 10 yaşında dün akşam yemek yedik yaklaşık beş on dakika sonra tv izlerken oğlum elini göğsüne koydu.Ne oldu dedim kalbim hızlı çarpıyor anne dedi kontrol ettim elim çok rahat hissetti.Yaklaşık bir iki saat nabız ölçümü yaptım 130 civarı idi. Akşam doktora götürdüm doktorda eliyle baktı kalp atışını elimle hissediyorum dedi eko çektirdi.Ekoda da nabız 130 çıktı amk eko güzel dedi doktor bi sorun görünmüyor dedi ritim de güzel dedi.Ama çok kafanıza takıyorsanız ayrıntılı baktırabilirsiniz dedi eve geldik.bugün bi sorun yaşamamalı daha önce oldu da fark etmedik mi bilemiyorum.Başına gelen varmı acaba tecrübelerinize ihtiyacım var.

Oğlunuzun kilo sorunu var mı, bence ayrıntılı baktırın şakaya gelmez korkutmuş gibi olmayım Allah korusun daha geçen aylarda bir arkadaş çocuk yaşta evladını kaybetti kalp krizinden, ama o yavru obeziteydi.
İnşallah anlık bir şeydir, geçmiş olsun.

Insallah aksi bir durum yoktur ama siz yine de es geçmeyin. Ayrıntılı bir şekilde mutlaka kontrol ettirin. Bir gece yarısı birden başlayan burun kanaması ile kızımın yüksek tansiyon rahatsızlığını öğrendim. Çocuklar her şeyi dile getiremiyor malesef. Ancak muayenede çıkıyor ortaya.

Muhakkak ayrıntılı baktırın. Benim yeğenimin mide sorunu var dokunan bir şey yiyince çarpıntı yapıyor. Ama ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

Bugüne kadar bi sorun yaşamadık çok şükür kilosu iyi gelişimi de hani bi halsizlik yada bayılma yada morarma gibi bilmiyorum tabiki doktora gidicem hafta sonu olduğu için bekledik bakalım Rabbim tüm hastalara şifa versin inşaallah

Eko da biey çıkmamış şükür. Geçmiş olsun. Kan tahlılı yaptırın derim,yogun demir eksıklıgı de çarpıntı yapıyor

İki gündür oğlumun da burnu tıkalı biraz boğaz ağrısı var yemeğini de hızlı yedi etkisi olabilirmi

Yok kan tahlili yapmadılar acile gittik pratisyen hekim vardı o yüzden.eşim tıp fakültesini aramış önce çocuk hastanesine getirin kontrol edelim gerekli görürsek çocuk kardiyoloji bölümüne sevk ederiz demişler.Yaşadığımız şehirde çocuk kardiyoloji sadece fakülte de var onlarda direk hasta kabul etmiyorlarmış

Geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi demir eksikliği de kalp çarpıntısı yapıyor. Yediği birşeyler kuvvetli gelmiş olabilir mi ?

Cocuk hastanesindede oluyor kardiyoloji bolumu sadece fakultede degil randevu alinmiyor ama direk cocuk hastanesine giderseniz ordan direk o bolume sira alabilirsiniz gibime geliyor

Hipertiroid inanılmaz çarpıntı yapar. Ben elimi koymadan çıplak gözle bile görürdüm çarpıntımı. Kan tahliliyle tiroidlerine de baktırın bence. Geçmiş olsun.

Çocuk hastanesinde önce bir kontrol ettirip daha sonra da kardiyoloji bölümüne götürmek istiyorum aslında bütün kontrolleri yapılsın içim ancak öyle rahat eder sanırım

Acildekiler pek bisi anlamiyorlar dogrusu bende cocugu goturdum kultur sonucu gosterdim ben ilac yazamam dedi cocuk doktoru antibiyotik yazar ancak dedi cocuk atesli iki gundur sonra hemen cocuk doktorunu aradim sonuclari attim cikan sonicdaki hastane mikrobuymus yani cocugun kulturunde bisi yok onu bile anlamiyorlar

Evet haklısınız o yüzden içim rahat etmedi zaten ve hafta sonu geçmek bilmiyor
Geçmiş olsun kan tahlili yaptırın,tiroid,vitaminsizlik,kansızlık bunlarda aşırı derecede kalp çarpıntısı yapar.

Bir arkadaşımın oğlunda oldu.
Tetkikler sonucu kalbin kasılmasına sebep olan birden fazla sinir olduğu bulundu. Normalde 1 tane olması gerekiyor.
Yakma yöntemiyle hallediliyor diye biliyorum.
Ha bunların hiçbiri olmayabilir. O yüzden detaylı baktırın bence.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…