- 19 Mayıs 2016
- 54
- 40
- 18
- 45
- Konu Sahibi gulumsecdd
-
Acildekiler pek bisi anlamiyorlar dogrusu bende cocugu goturdum kultur sonucu gosterdim ben ilac yazamam dedi cocuk doktoru antibiyotik yazar ancak dedi cocuk atesli iki gundur sonra hemen cocuk doktorunu aradim sonuclari attim cikan sonicdaki hastane mikrobuymus yani cocugun kulturunde bisi yok onu bile anlamiyorlar
Acildekiler pek bisi anlamiyorlar dogrusu bende cocugu goturdum kultur sonucu gosterdim ben ilac yazamam dedi cocuk doktoru antibiyotik yazar ancak dedi cocuk atesli iki gundur sonra hemen cocuk doktorunu aradim sonuclari attim cikan sonicdaki hastane mikrobuymus yani cocugun kulturunde bisi yok onu bile anlamiyorlar
Geçmiş olsun kan tahlili yaptırın,tiroid,vitaminsizlik,kansızlık bunlarda aşırı derecede kalp çarpıntısı yapar.Evet haklısınız o yüzden içim rahat etmedi zaten ve hafta sonu geçmek bilmiyor
Hanımlar oğlum 10 yaşında dün akşam yemek yedik yaklaşık beş on dakika sonra tv izlerken oğlum elini göğsüne koydu.Ne oldu dedim kalbim hızlı çarpıyor anne dedi kontrol ettim elim çok rahat hissetti.Yaklaşık bir iki saat nabız ölçümü yaptım 130 civarı idi. Akşam doktora götürdüm doktorda eliyle baktı kalp atışını elimle hissediyorum dedi eko çektirdi.Ekoda da nabız 130 çıktı amk eko güzel dedi doktor bi sorun görünmüyor dedi ritim de güzel dedi.Ama çok kafanıza takıyorsanız ayrıntılı baktırabilirsiniz dedi eve geldik.bugün bi sorun yaşamamalı daha önce oldu da fark etmedik mi bilemiyorum.Başına gelen varmı acaba tecrübelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?