Hiç bir etkileşimde bulunamadığım eşim,geçmişin travmalarını çözemediğim ne zaman yakınlaşsam beni eksik kusurlu hissettiren ailem, ve bunların arasında sıkışmış bir ben..
Tedavi olun??????!!!!Sorun burada.
Tedavi olun.
Kötü bir şey dememiş ki, travmalarınızdan dolayı psikolojik tedaviye ihtiyacınız düşünüyorum ben de. Zaman zaman hepimizin bir uzman desteğine ihtiyacı oluyor. Sorunun kaynağını biliyorsunuz zaten, üstesinden geleceğinize eminim. Yeter ki ertelemeyin :)Tedavi olun??????!!!!
Ona kızan suratıma zaman zaman yükselen sesime haklı olarvk tahammül edemiyor ve bana kötü davranıyorsun sen çok pis bir annesin diyor,haklı bu kesinlikle onunla değil benimle alakalı.
E ama doğru.Tedavi olun??????!!!!
NAynı derde sahibim.
Aramızdaki bağın zayıfladığını düşünüyorum, beni pek istemiyor artık.
Çok kötü hissediyorum.
Uzman desteği alacağız biz.
4,5 yaşında.BedenN
Neden acaba bu arada yaşı kaç
Son dönemde aynısını yaşıyorum. Ev, eş çocuk üzerime geliyor sürekli ve hiç birisine yetemiyormuşum gibi hissediyorum. Yalnız kalmayı özlüyorum...Merhaba kk.. Pandemi iş stresi evlilik vs derken hepimiz icin daha da zorlu olmaya başladı son zamanlar eminim çünkü benim de öyle.
Benim derdim nasıl anlatsam annelikten keyif almamaya başladım,aşırı zorlanıyorum. Çoçuğumun çocuk olmasından kaynaklı çıkardığı zorlukları tölere edemiyorum. Ona kızan suratıma zaman zaman yükselen sesime haklı olarvk tahammül edemiyor ve bana kötü davranıyorsun sen çok pis bir annesin diyor,haklı bu kesinlikle onunla değil benimle alakalı. Hiç bir etkileşimde bulunamadığım eşim,geçmişin travmalarını çözemediğim ne zaman yakınlaşsam beni eksik kusurlu hissettiren ailem, ve bunların arasında sıkışmış bir ben..
Kendini ne ailesine ne eşine ne çocuğuna beğendirememiş bir ben. Ve bu kadar kişi haksız da olamaz tabi. Bir arkadaşlarım memnundur benden herhalde onlar da az gördüklerindendir.
Umrumda olan tek şey oğlum,ona böyle hissettirmek istemiyorum aramızdaki ilişkinin zayıfladığını yara aldığını fark ediyorum.
Bilmiyorum ne yapmalı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?