ne kadar korkunç gerçekten dde..ama çocuk ne görürse yapıyor,iyiyi de kötüyü de..
aslında yaz başında ben bir olaya şahit oldum ve ömrümce unutamaycağım heralde,hala da farklı mı davrnamalıydım diye düşünürken,sizin yazdıklarınızla içime daha beter kurt düştü..
ablamın kızının okulu ile bir geziye gittik..şuan küçük bir şehirdeyim ancak zenginleri epey varlıklı ailelerden oluşuyor.bizim otobüste de buranın en tanınan ailelerinin hanımları ve çocukları var.
neyse,kadınlar çok havalı burnundan kıl aldırmıyor,çocukları ile de öğretmenler ilgileniyorlar..
dönüşte;annelerim arka koltuğunda yere oturup,7 ve 8 yaşlarındaki 2 "erkek" çocuğu kıpkırmızı yüzlerle,dudaktan öpüşüyorlardı.

ben en arkda tek kalmıştım,önce farketmediler.görünce şoka girdim,ömrümce bu kadar çzresiz bakakaldığımı bilmiyorum..
annelerin umrunda değil zaten,dönüp baksa çocuğum nağıyor diye görecek ztaen..ama yok..
çocuklar beni farkedince en arkaya gittiler..
şaşkınca bakakaldım,5 dk kadar sonra da evlere gelmiştik,ben birşey diyemeden indi herkes..
annesine ne demeliydim,ne yapmalıydım hala bilmiyorum..kadın ne tepki verirdi onu da bilmiyorum..aklımda deli sorular..taciz yazınızla daha fazzla sorulr şu anda..