- 25 Ağustos 2023
- 654
- 270
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Kız bende oğlun 14,5 yaşında sandım cidden shshsh ergenlik dönemi bağımsızlaşmak istiyor diyinceOglumla disari ciktik su karti yuklemek icin iceri girecegimiz vakit sen gir iceri ben disarida oynayacagim dedi.Hayir olmaz oglm bensiz asla cevaben kaldirdi dedi ki "hayatima karisma ya disarida oynamak istiyorm Hatice neden tek basina oynuyo"bu soylem hosuma gitti bi nebze oglum buyuyo
ergenlik donemi gibi bagomszlasmak istiyo oyle hosuma gitti dun bebekti gun gun birey olma.yolunda
Neyse ben izin veremem aklim sende kalir herkesin annesi farkli ben icim rahat etmez yemegimiz pissin yuruyuse cikalim dedim gonulsiz zorla iceri girdi
Onceden iceride duran balkondan cocuklari izleyen oglm artik daha fazla talepkar yazin napacagim ilk anne ogul catismalarinin fitilimi cakiliyor
Sokakta oturmqyi sevmiyorm her gun parka gitmekte olmqz evde durmakta olmaz h.sonu olan jimnastik kursunu h.ici 2 gune cekecegim bu arada oglm 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geriye kalan 5 gun ne yapabilirim simdiden dusunce sardi
Evet hayatima karisma sen iceri gir ben tek oynamak istiyo5m olmaz olur surtusmesi yasadik4 yaşındaki çocukla mı sürtüşmeniz oldu?
Ergen gibi hayatima karisma diyo sipa hayatini sevsinlerKız bende oğlun 14,5 yaşında sandım cidden shshsh ergenlik dönemi bağımsızlaşmak istiyor diyince
Ergen gibi hayatima karisma diyo sipa hayatini sevsinlerKız bende oğlun 14,5 yaşında sandım cidden shshsh ergenlik dönemi bağımsızlaşmak istiyor diyince
Yazin cekecegim varErgen çocuk niye balkondan oynayan çocuklara bakıyor diyordum ki, yaşını okudum
Artık yeni nesil öyle maalesef çok bilmişler. Dışarı çıkmak istiyorsa beraber çıkın gezin gelin diğer türlü bende asla yalnız izin vermezdimErgen gibi hayatima karisma diyo sipa hayatini sevsinler
Bende ergen bir çocuk bekliyodum4 yaşındaki çocukla mı sürtüşmeniz oldu?
Bu olaylar okul tailinden sonra cok yasanacakBen de ergen oğlunuz var sandın.
Allah aşkına bunun sürtüşme neresinde.
Ahahja oyle gozukuyoErgenlik değil bu farkındalık yaşamaya başlamış.
Bu daha fragman diyosunuz ah ah15 yaşında ergen çocuk sahibi olarak inşallah ergenlik sürtüşmeleriniz böyle geçer diyorum
4,5 yaşında çocuk hava da güzel tabi dışarda oynamak ister koşmak ister
Bu ani paylasmak geldi ic8mden cok ciddiye almayinBende 13 14 yas sandim. 4 yasindaki cocukla ne surtusmesi ilk yasadiginiz fikir ayriligimi bana biraz garip geldi anlatim sekliniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?