Oglumla ciddili surtusmemiz

Bremenin mizikacisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
654
270
23
Oglumla disari ciktik su karti yuklemek icin iceri girecegimiz vakit sen gir iceri ben disarida oynayacagim dedi.Hayir olmaz oglm bensiz asla cevaben kaldirdi dedi ki "hayatima karisma ya disarida oynamak istiyorm Hatice neden tek basina oynuyo"bu soylem hosuma gitti bi nebze oglum buyuyo
ergenlik donemi gibi bagomszlasmak istiyo oyle hosuma gitti dun bebekti gun gun birey olma.yolunda
Neyse ben izin veremem aklim sende kalir herkesin annesi farkli ben icim rahat etmez yemegimiz pissin yuruyuse cikalim dedim gonulsiz zorla iceri girdi
Onceden iceride duran balkondan cocuklari izleyen oglm artik daha fazla talepkar yazin napacagim ilk anne ogul catismalarinin fitilimi cakiliyor
Sokakta oturmqyi sevmiyorm her gun parka gitmekte olmqz evde durmakta olmaz h.sonu olan jimnastik kursunu h.ici 2 gune cekecegim bu arada oglm 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geriye kalan 5 gun ne yapabilirim simdiden dusunce sardi

Kız bende oğlun 14,5 yaşında sandım cidden shshsh ergenlik dönemi bağımsızlaşmak istiyor diyince

Ergenlige doğru gidiyor zannettim de yaş küçükmüş, sürtüşme değil, ciddi sürtüşme hiç değil ki bu, hava güzel çocuklar disarida olmak istiyor park bahçe istiyorlar, benimki de üç buçuk yaşında her konuda aynı düşünmüyoruz mesela, gayette normal bence çocuk yani, bunların sebebi olarak anne oğul çatışması hiç aklıma gelmezdi, bazı seyleri fazla mi abartiyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…