Oglumla ciddili surtusmemiz

Artık yeni nesil öyle maalesef çok bilmişler. Dışarı çıkmak istiyorsa beraber çıkın gezin gelin diğer türlü bende asla yalnız izin vermezdim
Bizim sokakta cok cocuk var dar sokak olmasina ragmen cok trafik var ustelik ortalik kotu icimden gelmes tek oynamasi daha o yqsina var en az 6 yas olmali

Benim hayatima karisma demes9 farkloma gitti

-Anne dışarda oynayabilir miyim
+hayır
-ama hatice oynuyor of
Büyük bir sürtüşmeymiş, kazasız kurtulmanıza çok sevindik.

Evet hayatima karisma sen iceri gir ben tek oynamak istiyo5m olmaz olur surtusmesi yasadik
Yahu hanımefendi lütfen ama ya. Bu çocuk tuvalete gitmeyi öğreneli ne kadar oldu ki daha.
Sürtüşme filan değil, siz gel içeri demişsiniz o da ben oynamak istiyorum demiş. Duyan da çocuk biberonunu, topunu alıp evi terk etti sanacak.

Şimdiki çocuklar çok fenalar, büyümüş küçülmüş gibiler. Benimkiler 8,6 ve 3 yaşındalar. Hava güzel olursa hergün çıkarıyorum. Bazen parka bazen bisiklet skutır sürüyorlar bazen eski kilim,oyuncakları ve yiyecek birşeyler alıp dışarda oturuyoruz. Enerjilerini atmaya sosyalleşmeye ihtiyaçları var. Tek çocuğunuz varsa evin içinde sıkılıyordur,dışarı çıkamıyorsanız bile birlikte resim çizim,kitap okuyun,oyunlar oynayın.

4.5 yasindaki cocugu bende sokaga yalniz gondermem ama gonderen var ve ondan etkilenmeside dogal.

Ayrica pasayla ciddili surtusmenizde cok tatli

Etkinlik yapiyoruz sosyallestirmeye de calisiyorm ama yetmiyo sanirim bide onlari goruyo ozeniyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…