- Konu Sahibi seyrantepe
belki bazılarınız azçok yaşadığım sıkıntıya burdan ortak olmuşsunuzdur. benim 2,5 yaşında bi oğlum var,burada tek dayanağım...ailem benden çok uzakta, sırf ben istiyorum die istemeye istemeye beni 10saat uzaklığa gönderdiler. burada hiç kimsemde yok, ne akraba ne bişey... kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum. daha öncede anlatmıştım. bi türlü sevemediler beni. alışamadılar. zaten beni sevmelerini de beklemiyorum. eltim ben daha hamileyken söylemişti benim oğlum daha çok sevilecek die, haklıymış...oğlumla eltimin oğlu arasında yaptıkları ayrıma dayanamıyorum. geçenlerde kayınvalidem görümcemle alışveriş merkezine gittik görümcem orada eltimin oğlu için 3 5 tane okuma kitabı aldı, sonra benim oğluma da dedi gel sana boyama kitabı alalım die, çocuğu önce oraya götürdü sora tekrar hikaye kitaplarının oraya, o ara bende aralıydım onlardan sonra hiç bişey almadan döndü, elinde eltimin oğluna aldığı kitaplarla , benim oğlumda boyama kitabı die tutturdu tam merkezden çıkarken. ben ne olduğunu anlamadım, sonra oğluma dedim ben sana alırım yarın die. o da alaycı bak annen yarın sana alırmış dedi, nasıl zoruma gitti ne olduğunu anlamadım bile. kayınvalidemde sonra oğluma önce istememiştin dedi . öyle bile olsa küçücük çocuk ne anlasın. o kadar kitabı öbürüne alıncaya kadar al bi tanesini ver ne olacak sanki, o an yanımda paramda yoktu, eşimde arabanın yanındaydı, kendimi o kadar çaresiz hissettimki...dün çok ağladım... sadece bu da değil, sürekli diğer torunları, alsınlar almasınlar demiyorum, ama ya ikisine de alsınlar ya da göstermesinler... diğeri geleceğinde markete giderler sadece onun sevdiği şeyler alınır , oğlum aşağı inirse tesadüfen,ona da verilir. böyle anlatınca çok saçma geliyodur belki. ama yerimde olsanız anlardınız çok üzgünüm. öbürüne herşeyin en iisini yapmak için elllerinden geleni yapıyorlar. çünkü eltimlerin durumu çok iyi... allaha şükür az çok bizde her istediğini amaya çalışıyoruz oğlumun ama bazen olmadığı zamanda oluyo, yaptıklarını görmemezlikten de gelemiyorum. ne yapacağım ben...
EŞİNİZ BU DURUMA NE DİYOR? FARKINDA MI?
oFF çok can sıkıcı bir durum bir an düşündümde elle tutulur tarafı yok...
eşinizin tutumunu merak ettim..