Merhaba bayanlar 15 aylik oglum var bana asiri duskun surekli gozunun onunde oluyum istiyor. Ama benim asil derdim ben kpss calisiyorm esim desen cok fazla musait olamiyor calisiyor oglumda surekli ben yaninda oldugum surece kendi kendine oynuyo cizgi film izliyo o arada bende kpss calisiyorm test ara verdigimde ev temizligine kosuyorm sonra oglum mizmizlaniyo onu uyutuyorm sonra tekrar dersin basina geciyorm sonra yemekti derken aksam oluyo ve ben oglumla bu zor surecte hic ilgilenemiyorm bazen yapisiyo bana agliyo uykusu geldiginde direniuo cunku yaramazlik yapiyo uyumuyo zorluyo beni bende hangi ise yetisecegimi bilemiyorm ustunede oglan bana yapisinca ona sinirleniyorm kiziyorm bagriyorm sonra uzuluyorm hem ilgilenemiyorm hem bagiriyrm diye.
Bayanlar napabilirm bana yardim edin sizce oglumun kendi halinde oynamasi cizgi film izlemesi onu kotu etkilermi surekli onunla ilgilenmelimiyim. Napcami sasirdim kiyamiyorm da ona kendini yalniz hissetmesinden korkuyorm. Kpss olmasa surekli oyun oynarim aksama kadar onunla olirm ama iste olmuyo nasil başetcem bilemedim aksam calisayim desem son zamanlarda gec uyumaya basladi vakit kalmiyo zaten o uyunca 1 saat sonra ben uyuyorm. Bebegimin bu surecte kotu etkilenmesini istemiyorm bana yardim edermisnz tavsiyelerinz tecrubeleinz deneyimlerinizi bekliyorm
Bayanlar napabilirm bana yardim edin sizce oglumun kendi halinde oynamasi cizgi film izlemesi onu kotu etkilermi surekli onunla ilgilenmelimiyim. Napcami sasirdim kiyamiyorm da ona kendini yalniz hissetmesinden korkuyorm. Kpss olmasa surekli oyun oynarim aksama kadar onunla olirm ama iste olmuyo nasil başetcem bilemedim aksam calisayim desem son zamanlarda gec uyumaya basladi vakit kalmiyo zaten o uyunca 1 saat sonra ben uyuyorm. Bebegimin bu surecte kotu etkilenmesini istemiyorm bana yardim edermisnz tavsiyelerinz tecrubeleinz deneyimlerinizi bekliyorm