Uyuduğu zamanlar :) diğer türlüsü mümkün değil benim kızım masallah masalara bile çıkabiliyor asla rahat bırakmıyor. Kalem defter kitap bırakmıyor.
Öğlen 2 saatlik uykusu gece de 9 da uyuyor bu şekilde idare ediyorum. Yeterli midir bilmem ama mümkün olan bu. Zaman zaman insan bunalıyor ama kendini motive edecek bir şeyler bulmalısın. Kendine şunu söyle hem çocuğumla ilgileniyorum iyi bir anneyim aynı zamanda evimin isini ve derslerimi yapıyorum. Güçlüyüm ise yarıyorum ve amaçlarım var. Ben bos yaşamıyorum. Bu şekilde surekli kendini motive etmeye çalış.
Ama once cocuk


sev, sarıl, oyna ve gülümse bebeğine. Uyandığın saat ve uyuduğun saat dilimi ile bebeğinin uyku saati dilimlerine gore en iyi programı yaparsın sen. Yemeklerin basit olsun ev işlerini minimuma indir.
Inan ki her şeyi bırakıp 1 saat sadece bebeginle ilgilensen sıkılıyorlar bile. Benim evde tehlikeli olabilecek hersey tepelerde tv kapali bırakıyorum kurcalıyor herseyi. Sıkılınca oynuyoruz. Sonra o benden sıkılıp kafasına gore takılıyor ama tv tablet bunları at bir köşeye. Ayy ne yazmışım oyle hala daha yazacağım utanmasam :)