• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumm hayatımın tek anlamı

Oğlunuzu kaçıracaksınız anladığım kadarıyla. kaç yaşında oğlunuz? iyi düşündünüz mü? boşanmak çözüm değil mi? çok soru sordum ama sonunda siz suçlu çıkarsınız çocuğu kaçırdığınız için.

Oğlunuzu kaçıracaksınız anladığım kadarıyla. kaç yaşında oğlunuz? iyi düşündünüz mü? boşanmak çözüm değil mi? çok soru sordum ama sonunda siz suçlu çıkarsınız çocuğu kaçırdığınız için.
Sizce boşanan onlarca kadının arasında kaçı hayatta
babasinin yazili izni olmadan yurt disina cikarabilecekmisiniz ?
evliyken öyle bişeye gerek yok boşanma aşamasında veya boşandıktan sonra gerekli o yüzden benim başka çarem yok

çok uzuldum:( aglama yazdiklarindan belli guclu bi kadinsin. ama sunu unutma 5 aylik cocugun eger evli kalmaya devam edersen bugunu hatrlamick ama 3 yasna geldgnde o an yasanilan herseyi hatrlicak. cnku dayak basladiginda biteni ben duymadim kimseden. Tum kalbimle oglunla sana huzurlu bi hayat diliyorum.

Osuran g.t tövbe tutmaz. boyle baslamis bu evlilik üzgünüm ki boyle de gider. Hakkında hayirlisi olsun.Ben de senin yasadiklarini yasadigim için biliyorum.14 yilda pek bisey değişmedi de bizde.İnşallah sizde değişir.

bilmeiyorum emin olamadim yani daha once bu sekilde cikis yaptinizmi ?
suan evli oldugunuz icin velayet her ikinizde ve bu sekilde cocuk kacirma olaylari cok oldugu icin muvaffakat name istiyorlar diye biliyorum

çok uzuldum:KK43: aglama yazdiklarindan belli guclu bi kadinsin. ama sunu unutma 5 aylik cocugun eger evli kalmaya devam edersen bugunu hatrlamick ama 3 yasna geldgnde o an yasanilan herseyi hatrlicak. cnku dayak basladiginda biteni ben duymadim kimseden. Tum kalbimle oglunla sana huzurlu bi hayat diliyorum.
Güçlü kadın olmak oğlumu korumaya yetermi bilmiyorum ama şu an çaresiz kaldığım kadar hiç bir zaman kalmadım hayatımda

Osuran g.t tövbe tutmaz. boyle baslamis bu evlilik üzgünüm ki boyle de gider. Hakkında hayirlisi olsun.Ben de senin yasadiklarini yasadigim için biliyorum.14 yilda pek bisey değişmedi de bizde.İnşallah sizde değişir.
çok aci olmali nasil katlaniyorsunuz bilemiyorum aklim yetmiyo caniniz ne kadar yaniyordur dusunmek bile istemiyorum allah tez zamanda size hayirli bi kapi acsin

bilmeiyorum emin olamadim yani daha once bu sekilde cikis yaptinizmi ?
suan evli oldugunuz icin velayet her ikinizde ve bu sekilde cocuk kacirma olaylari cok oldugu icin muvaffakat name istiyorlar diye biliyorum
Oğlumla daha önce yapmadım ama ben yurt dışında doğdum büyüdüm evlenince türkiyede kaldım ne yazık ki boşansam bile oğlumu bana verirler eşim raporlu madde bağımlısı

çok aci olmali nasil katlaniyorsunuz bilemiyorum aklim yetmiyo caniniz ne kadar yaniyordur dusunmek bile istemiyorum allah tez zamanda size hayirli bi kapi acsin
Canım çok ama çok yanıyor oğlum sesime uyanmasın diye gözyaşlarımı sessizce döküyorum ben herşeye onun için katlanmıştım ama bu ona daha da fazla zarar veriyor olmuyor olmayınca hiç birşey zorla olmuyor

oglunuzu her turlu size verirler kocaniz 4 4luk bile olsa cunku cocugunuz anneye muhtac yasta suan bunu bi arastirin avukatlara sorun bukadar kolay olacagini sanmiyorum yaş tahtaya basmayin

oglunuzu her turlu size verirler kocaniz 4 4luk bile olsa cunku cocugunuz anneye muhtac yasta suan bunu bi arastirin avukatlara sorun bukadar kolay olacagini sanmiyorum yaş tahtaya basmayin
Uyarınız için sağolun ailem destekcim herkonuda ama bu olayları onlara söyleyemiyorum üzülmesinler diye benim yüzümden yeterince acı çektiler zaten

Nasıl katlandınız nasıl dayandınız ben bir yılda eridim bittim sabır sabır sabır dedim ama olmuyor yapamıyorum hiç bişey toz pembe değilmiş ben kaldıramadım bu evlilik denilen yükü

Back
X