• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumm hayatımın tek anlamı

Canım çok ama çok yanıyor oğlum sesime uyanmasın diye gözyaşlarımı sessizce döküyorum ben herşeye onun için katlanmıştım ama bu ona daha da fazla zarar veriyor olmuyor olmayınca hiç birşey zorla olmuyor
bende sozlu siddetin oldugu bor evde buyudum annemi kendi elimle avukata goturdumde 3 kurus fazla para yiyecegim diye bosamadi ne benim ne abimin gururu kalmadi simdi herseferinde sen o adami bosamadin diye yuzune vuruyorum cocugunuz onu oyle bir babayla buyutmediginiz icin size minnettar olacaktir emin olun ben babamin bana git kendini sat sarap parasi getir dedigini biliyorum insallah gidebilirsiniz ve birdaha o pisligin yuzunu gormezsiniz

Şu an yalnış mı biliyorum diye tekrar baktım.

Pasaport çıkartmak için (evli çiftler) anne ve baba beraber şahsen muracaat edecek her ikisinden biri gelemezse
diğerine noterden muvafakkatname verecek.

Üzgünüm ama çocuğa babasının izni olmadan pasaport çıkartamazsınız.Dolayısı ile ülkeden de çıkartamazsınız:(((

bende sozlu siddetin oldugu bor evde buyudum annemi kendi elimle avukata goturdumde 3 kurus fazla para yiyecegim diye bosamadi ne benim ne abimin gururu kalmadi simdi herseferinde sen o adami bosamadin diye yuzune vuruyorum cocugunuz onu oyle bir babayla buyutmediginiz icin size minnettar olacaktir emin olun ben babamin bana git kendini sat sarap parasi getir dedigini biliyorum insallah gidebilirsiniz ve birdaha o pisligin yuzunu gormezsiniz
Minnettar mı kalır yoksa anne niye dayanamadın niye beni babasız büyüttün mi der bilemiyorum ama ben herşeyi göze alarak gidecem bu şansımı hayatımı değmeyen bir insan için artık daha fazla harcamak istemiyorum çok acı çektim çok yıprandım sadece eşimle kalsa ya aileside şiddet uyguladı bana hamileyken ona bile sesini çıkartmadı bir müddet küs kaldım ailesiyle sonrada sen benim ailemle niye barışmıyorsun dayakları başladı ben yoruldum Rabbimde tüm yorulanların yar ve yardımcısı olsun

Minnettar mı kalır yoksa anne niye dayanamadın niye beni babasız büyüttün mi der bilemiyorum ama ben herşeyi göze alarak gidecem bu şansımı hayatımı değmeyen bir insan için artık daha fazla harcamak istemiyorum çok acı çektim çok yıprandım sadece eşimle kalsa ya aileside şiddet uyguladı bana hamileyken ona bile sesini çıkartmadı bir müddet küs kaldım ailesiyle sonrada sen benim ailemle niye barışmıyorsun dayakları başladı ben yoruldum Rabbimde tüm yorulanların yar ve yardımcısı olsun
darp raporlarinizi kaybetmeyin ilerde oglunuza gostereceginiz en iyi delil olacak
allah belalarini versin ne diyim surunsunler

Şu an yalnış mı biliyorum diye tekrar baktım.

Pasaport çıkartmak için (evli çiftler) anne ve baba beraber şahsen muracaat edecek her ikisinden biri gelemezse
diğerine noterden muvafakkatname verecek.

Üzgünüm ama çocuğa babasının izni olmadan pasaport çıkartamazsınız.Dolayısı ile ülkeden de çıkartamazsınız:KK43:((
O türk pasaportu çıkarttıp vize başvuranlar için geçerli ben oğluma ülkenin vatandaşlığını aldım vatandışıkla birlikte pasaporta başvuru yaptım olumsuz bir yanit gelmedi şu an sadece cevap bekliyorum vatandaşı olan birine de pasaport vermemeleri gibi bir imkan yoktur

O türk pasaportu çıkarttıp vize başvuranlar için geçerli ben oğluma ülkenin vatandaşlığını aldım vatandışıkla birlikte pasaporta başvuru yaptım olumsuz bir yanit gelmedi şu an sadece cevap bekliyorum vatandaşı olan birine de pasaport vermemeleri gibi bir imkan yoktur

Vize için değil Türk pasaportu için.Başka ülkeyi bilemem .Baba bu evraklara imza attı mı? Sadece sizin muracaatınızla mı oldu??

Bir de şunu araştırın bence. Oğlunuz çifte vatandaş mutemelen.Bu durumda TC kanunlarına tabi olabilir çıkışta.

Mutlaka her ayrıntıyı öğrenin çıkarken bir terslik olursa çok daha zor olur sizin için.

Gidin ve arkanıza bakmayın.Neyi düşünüyorsunuz ? 3 gün sonra evladınızı da dövmeye başlayacak.O duruma

katlanabilecekmisiniz? O zaman çocuğa ne cevap vereceksiniz?

Kavga sırasında sesini kaydedin toplayabileceğiniz her şiddet delilini toplayın.Hem çocuğunuz için hem kendiniz

için.Bağımlı biriyle yaşamak çok zor. Keşke hamileyken gitseydiniz.Bilmiyormuydunuz evlenirken?

Allah yolunua acik etsin hic durma git pislik herif elleri kirilsin inş cocuguna yasatma bunu gozunun onunde dayak yiyen bir annesi olmasin

hamileyim ve nasipse bir oğlum olacak hamile olduğum halde şiddet gördüm hemde hiç suçum yokken ..ve öyle bir aşkla evlendim ki lanet olsun o aşka diyorum artık Allah hepimize yardım etsin. .

yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama maalesef babasının izni olmadan pasaportu alamıyorsunuz, başvuru esnasında imzası ve onayı gerekiyor. zamanında o adımı attıysanız sıkıntı yaşamazsınız tabi ama dediğim gibi ikinizin de imzası gerekiyor pasaport şubede

Back
X