- 22 Haziran 2014
- 482
- 357
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 5.5 yaşında oglum var doğduğunda ssarılık geçirip 2 gece kuvozde kalmıştı az önce hastaneden aradılar psikiyatri bölümü o tarihe yatan bebekleri takibe alacağız dediler ne den çağırıyo
r olabilirler bi fikri veya bilgisi olan varmı?
Ne kadar ilginç ki önce norölojik bakımdan incelenemsi gerekir sanki. Bir sorun olup olmama durumuna karşı devamı gelir ya da gelmez. 2 gece kalması normal geldi bana. Sen çocuğunda değişik bir durum sezinlemiyorsun değil mi?arkadaşlar 5.5 yaşında oglum var doğduğunda ssarılık geçirip 2 gece kuvozde kalmıştı az önce hastaneden aradılar psikiyatri bölümü o tarihe yatan bebekleri takibe alacağız dediler ne den çağırıyo
aslında gıtsemıydınız acababanada araştırma gibi geliyor belki bi tez filan mı hazırlayacak çünkü üniversite hastanesi ama araştırma için mı dedim yok dedi esimle konuştuk gitmiyecem sanırım arasam mı gelmiyorum diye
Ara tabi, neden çağırdığınızı bilemeden niye getireyim ki çocuğumu de.banada araştırma gibi geliyor belki bi tez filan mı hazırlayacak çünkü üniversite hastanesi ama araştırma için mı dedim yok dedi esimle konuştuk gitmiyecem sanırım arasam mı gelmiyorum diye
e yanı sorsaydınız keske .kızlar aradım gelemiyeceğimi söyledim tamam annesi dedi ısrar etmedi bende sormadım oglumda hiç bi sorun yok zeki bi çocuk buyuk bi ihtimal çalışma için yardım etmek isterdim ama bu sıcakta bide küçük bi bebekle gidemicem
Canım bende çocuk ve ergen psikiayatrisi bölümündeyim bildiğim kadarıyla yani tahminimce bir araştırma yapıyorlar.Erken doğan ve sarılık geçiren çocukların %70inde Hiperaktivite ve Dikkat Eksikliği düşünülmüş onunla ilgilidir büyük ihtimalarkadaşlar 5.5 yaşında oglum var doğduğunda ssarılık geçirip 2 gece kuvozde kalmıştı az önce hastaneden aradılar psikiyatri bölümü o tarihe yatan bebekleri takibe alacağız dediler ne den çağırıyo
ilk konuşmamızda o dönemde doğup sariliktan kuvozde yatanları kalma süreleriyle ilgili takibe almaya başlayacağız konuşmasından araştırma yapacağı izlenimini verdi sorduğumda hayır dedie yanı sorsaydınız keske .