• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu annesine gostermelimiyim

Boşandılar ve çocuğumu iki tarafta red etti. Velayet ben istediğim için direkt bana gecdi. Yoksa jugendamt Türkçesini bilmiyorum alacaktı çocuğu mu.
Annesi aylardır aramiyor,yanlış anlamışsınız. Bırakalı bir sene oldu. Al neyaparsan yap diyerek bana verdikleri oglumu son bir Aydır arıyor. Beni annesi bilmiyor,bana anne diyor. Kendi isteğiyle söyledi. Ve ben ona bakıyorum onu seviyorum herkesten çok,anne demesinde hiç bir sorun olduğunu sanmıyorum. 5,6 yaş civarında zaten anlatıcam herşeyi bi Dr eşliğinde ama şu anda ne dememi bekliyorsunuz. Ben senin annen değilim Vs Vs mi. Diyemem.. Ki... Ona bakan onu çok seven birine anne diyor ve tek bir kelime zaten olan gerçeği değiştirmez biliyorum. Ama ben ona gerçek bir annenin yada şöyle örnek Vereyim burdaki arkadaşlarım çocuğu olanlar beni anlar, onlar nasıl çocukları için olür, bende aynı hiç bir fark yok. Ben doğurmadı ama çok çok sevdim.. Tek bunu biliyorum..
Umarim bir ömür boyu ayrilmazsiniz. Siz onun annesisiniz artık. Anladım.
Allah yardım etsin.

Back