Dün ne dese beğenirsin? Sizin evde canınız sıkılmıyor mu? Niye sıkılsın dedim, biz evde kös kös oturmuyoruz heralde. Fırsat versen her dk bize gelin diyor. Neyse ki hayır demeyi öğrendim
Ay cok iyi anliyorum sizi. Ben de yeni evliyim.
Daha 2 aylik evliyken kv basladi bende kalin, burda yatin demeye.
Esim evin son cocuguydu, o gidince kv yalnizligini cok hissetti sanirim , bir de benimki huy olarak sakindir, evden son ayrildigi icin en cok o evle ilgilenmis. Bu yuzden yoklugu daha da hissedildi belliki ama tabi bu beni ilgilendirmez.
Ben de kv gelsin bende kalsin, ben o ne zaman isterse gideyim , kv ile ömur gecireyim diye evlenmedim.
Esim kiyamiyordu ama ben de dedim, ben evimden baska biryerde kalamiyorum, cok uzak biyere gitmissem mecbur ama 10 dklik yerde kalamam, zaten gorusuyoruz bir de kalmali etmeli iliskiler sevmiyorum, senin annen olabilir ama empati yap sen surekli benim anne babamla olmak, surekli hizmet edip yorulmak, her hareketine bakilip anlam cikarilcagi icin diken ustunde hissetmek istermisin, ben bu kadar bunaltiya gelemem, anneni de boyle alistiramam diye acik acik soyledim. O da anladi ve beni onayladi.
Kendim asla kalmadim, kv ye de ben kalmayi sevmiyorum dedim, o bisekilde kaldi ama ben hicbirsekilde davet etmiyorum. Etsem kosa kosa gelir, 2 degil 22 kere kalirdi simdiye, ama anliyor, yuz bulamiyor, ya onda ya ortak tanidiklarda sıkca gorusuluyor zaten otesine gerek yok.
Yani bilemiyorum da bu aileye karisma, hele de sınırını hududunu bilmeyen aileye karisma isleri zor cidden, kocanin sonuna kadar arkanda olmasi, ya kendi halletmesi ya da sen hallettiginde karismayip sana birakmasi lazim.
Baska turlu biter evlilikler, cunku kvler ogullarindan yuz bulunca inanilmaz azıyorlar ve buna cevremde cok sahit oldum.
Ama erkek dogru yerde duruyorsa o zaman daha az stresli oluyor.