• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Benim annemde de aynı şeyler var. Oğlummmm , herşeyimmmm , bitanemmm deyince dağları deler geçer 😂
seni çok iyi anlıyorum . Bizim gelinin yanında da inatla annem göğsüne basar sarılır 😂 inadına yaptığı besbelli olur . Ben daha çok seviyorum , o beni daha çok seviyor demeye çalışıyorlar aslında .
Gerçi annem her zaman oğlunun en kıymetlisi olduğunu vurgular .
Benim iki oğlum var , henüz o duygu gelmedi . Belki tek erkeklerde oluyordur 😂

Tek olsaydı süte gelirdin sende çift olunca olmuyor 😛😂

Çünkü sen ona iyi bakamazsın !!! Yedirip içiremezsin!!!! Belki zayıflatırsın 😂
Bence annelerimizin nesil olarak en büyük başarıları erkek çocuk doğurmak . Öyle bir Zafer sarhoşu olmuşlar ki o minik pipili bebeği görünce , hala ayıkamamışlar . 🏆

Acaba benim de oğlum olsa böyle mi olurum🙄

Mesela bu sözü neden rahatsız etti

“Yani sorun değil, biz yabancı değiliz” demiş soyunsun o zaman demeye ne gerek var

Bir de annesi dese “atletini içine koy” diye “ne karışıyor kocaman adam” derdin, sen neden anne yanında müdahale ediyorsun mesela

30 yaşındaki adam gözünün önünde soyunsa sorun yok yani damdan

Kv'yi neden sorun ettiniz anlayamadım ben. Anlattıklarınız arasında bir sorun göremiyorum. Evli değilim ondan mı bilemedim tabii.
Size karşı bir sözü olsa ya da eşiniz ile olan iletişiminiz etkilense ya da eşiniz durumun farkında olmasa evet bence de sorun bu derdim. Ama şu durumda kayinvalidenin size hiçbir zararı yok ki, niye dert ediyorsunuz?

Evlenmeden önce bende aynısını derdim ama demek ki bazı şeyler rahatsız ediyor sonradan

Size kendimden bir şey söylemeye geldim durumunuza çözümüm yok.

Kp kv min telefonuna kayıtlı değil direk numarası çıkıyor.

Eşim? AŞKIM diye kayıtlı. Tek oğlu da değil üstelik:silah:

Benim kendi annem öyle vıcık vıcık sevmekten hoşlanmaz yani tüm çocuklarına öyle. Acaba erkek kardeşim evlenirse nasıl olacak değişecek mi merak ettim :)

Ben anneme hep diyorum asla yapma öyle şeyler diye çok rahatsız edici.
Maalesef çözümü yok sanırsam

Oğlusum keimesini duyunca bana bi titreme geliyor. Bi buhran ve kriz geciriyorum .

Sizin kv nin derdi oğlunu çok sevmesi değil. Onun derdi sizinle. Sizi kıskanıyor. Size gösteriyor yani. Oğlu evlenmeden önce eminim ki bu kadar sapıtmamiştır.

Ne zaman evlendi o zaman ogluşu kıymete bindi.

Madem öyle o zaman vermeseydi evde turşusunu kursaydı.
Kıymete bindi işte rahatsız olduğum nokta o.
Her ortamda da bağıra bağıra söyler

Bizimki de öyle bir aşkla bakıyor ki esime , bazen diyorum ki galiba anne olmadan anlayamayacağım bu saçma durumu , resmen kadın aşık aşık bakıyor, içten içe hayret ediyorum, ben bile öyle derin bakmadm eşime , nasıl bir aşksa artık anlamıyorum vallahi , resmen küçük oğluşunu görüyor bakınca , mıncırmak isteği geliyor herhal 🤣 Annelik böyle bişey mi acep 🤔

30 yaşındaki adam gözünün önünde soyunsa sorun yok yani damdan

Yok da, o yorumu yapan sensin

Yani sen demişsin istersen soyunsun diye, kv sorun değil atletinin görünmesi demiş sadece

Ben bunu hiç garipsemem vallahi 😀😀

Ben o annem sırtımı liflesin diyenleri de garipsemem plajda annesi tarafından güneş kremi sürüleni de

“Ben eşiyim, ben varken annesi nasıl sürer” diye düşünmem de

Öyle düşünüldüğünü bu sitede öğrendim

Kv rakip değil aynı kulvarda hiç değiliz neden umursayayım ki

Bizimki de öyle bir aşkla bakıyor ki esime , bazen diyorum ki galiba anne olmadan anlayamayacağım bu saçma durumu , resmen kadın aşık aşık bakıyor, içten içe hayret ediyorum, ben bile öyle derin bakmadm eşime , nasıl bir aşksa artık anlamıyorum vallahi , resmen küçük oğluşunu görüyor bakınca , mıncırmak isteği geliyor herhal 🤣 Annelik böyle bişey mi acep 🤔

Değil

Konu sahibi bana kızıyor kv sinde bir gariplik yok dedim diye ama ben oğlumu hiç öyle büyük bir aşkla sevmiyorum

Yani anne olunca özel bir yazılım yüklenmiyor ki 🤣🤣

Ah forever, belki hamilelik süreci zor geçmiştir :KK70: (kv empati mode on)
Beni biliyorsun, o yüzden lv haklı bence. Ben de oğlumu bırakıp başja şehre başka ilçeye gidemem. Geline zararı olmadıktan sonra ona ne ki

Şaka şaka
Ver odunu kv ye
Abartmasın
Sırtına ter havlusu da koyuyor mu?
Sana mı nispet yapıyor anlamadım.
Bir salsınlar şu çocuklarını
Yazık kendine de aslında, bir kere dünyaya geliyor ama hayalini bile gerçekleştiremiyor
Farkında da değil bu durumun
Çocuklarda yaptığımız gibi sen hiç tepki vermezsen acaba bu davranışı söner mi zamanla?

Mesela ter için havlu koysa ne olur

Kv eşim yazın gittiğinde terlemişsindir atletini değiş der koşar içeriden bir atlet getirir

Bundan neden rahatsız olmalıyım mesela kendince düşünüyor işte

Back
X