Oğlumu Çok Üzdün!

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Bu olayı bugün yaşadım.Aslında yazmayayım dedim ama dayanamadım yine. Biliyorsunuz beni,kafama takıyorum. Bir erkek arkadaşım vardı. Hareketleri inanılmaz dengesizdi. Aynı zamanda çok kibirliydi. Ben de dayanamadım,ayrıldım. Bu kişi bizim komşumuz. Bugün öğlen iki alt komşumuza geçtim. Bir arkadaşım var orada. Tesadüfen eski erkek arkadaşımın annesi de oradaymış. Beni fırçaladı bildiğiniz. Sen niye benim oğlumu yüzüstü bıraktın Nicedays2,çocuğumun dersleri etkileniyor dedi. Daha bunun gibi bir sürü şey. Saygımdan hiç karşılık vermedim. İkimizin de yaşı 18 bu arada.

Ayrılık doğru karar kibir nerden geliyor belli olmuş kimseteyzenin oğluşunu terk edemez

Annesinin hemen nasıl haberi oldu yahu ilişkinizden bir de koca kadınların içinde ne işiniz vardı? yaz zamanı ne dersi etkilenecek o da mantıksız sanki evlenecektiniz. Konularınızda bir acayip sizin daha tatildeydiniz erkek arkadaşınız da yoktu..Kim görürse diğer konunuza göre en iyi Anadolu lisesinde okuyordunuz ama özel hayatınız pek renkli hep arkadaş sevgili komşu vs dertleriniz daha lisedesiniz biraz da üniversite sınavınıza odaklansanız sürekli burada eften püften konu açıyorsunuz

Bu konudan da hareketle diğer bütün konularınızı kapsayan naçizane bi yorum yapıcam. Her şeyi çok büyütüyor, insanların söylemleri üzerinde çok kafa yoruyorsunuz. Açtığınız birçok konu bu doğrultuda. Kuafördeki kadın bana senin okulun kötü dedi, komşu kadın oğlumun derslerini olumsuz etkiledin dedi vs. Biraz yaşınıza veriyorum ama kontrol etmezseniz bu durum zamanla oturur, siz fark etmeden karakteriniz olur. Görmezden, duymazdan gelin biraz. Ya da madem sonrasında sizi üzecek her seferinde saygınızdan susmayıverin, güzel bir üslupla ilgili kişilere gereken cevabı verin.

Yaz okulu ne için? T torarikar
Acilen böyle durumlarda lafını yapıştırıp karşındakini susturmayı öğrenmen ve takmaman gerek. Buraya konu açacak kadar değerli görüyorsun saçma sapan şeyleri.

En güzel yaşlarını ziyan etme "sevgili" için daha çok erken sanki

Bu kafadaki annelerin oglu pek kiymetli. Bi degisse su orumcek kafalilar. Cok pohpohluyorlar sonra anakuzusu oluyor erkekler. Buralarda konusunu okuyoruz eslerinden

12'ye geçtik bu sene ikimiz de. Onun okulu özel okul. Üniversiteye hazırlık için yazın da eğitim veriyor. Yaz okulu dediğim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…