22 aylık bir oğlum var emiyor ve ben geçen hafta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim... öğrendiğimden beri oğlumu gündüzleri sadece uyuyacağı zaman emzirdim bugün emzirmeden uyutayım dedim önce banyo yaptırdım sonra yemek yedirdim ayağımda sallamaya başladım sürekli anne meme dedi bende egg olmuş dedim hiç açmadan. Yarım saat salladım yok uyumadı tekmeledi ağladı sızladı en son dayanamadım kucağıma aldım ayağa kalktım salladım gözleri kapanınca da oturdum kucağımda uyuya kaldı....çok zor oldu ama uyudu emmeden.... Ben nasıl yapacağım her gün böyle mi olacak gece ne yapacağım yardım edin ne olur siz nasıl bıraktırdınız.
sağol canım teşekkür ederim.... Ben kv ile oturuyorum da ona veremem annem de başka şehirde....nasıl yapacam bilmiyorumayy canim oncelikle seni tebrik ederim,bu kadar süre bebegini anne sutunden mahrum etmedigin icin ve hayırlı olsun.
Bende kizimi 19 aylıkken kestim turkiyeye gittigimde annemin yanında yatti,bende yan odada kaldim özellikle ilk gün baya ağladı,kararli davran aglayinca ortasinda bir ara vazgecicek oldum.annem bana bunca saat cocugu bosbosunami aglattim deyip kovdu,belli sure sonra sustu.yalniz benim kızım gece süt istiyordu.aile yakınlarından sana yardımcı olacak kimse yokmu 2 gün onlarda kalsa?
Birde hamileyken cocugunu emziriyosun ya buyuk bir ihtimal cocukta ishal gibi diskilama başlayacak.
artık ne yapayım her yolu dener olmazsa mecburen denerim her haldevalla yapar mısınız bilmem ama büyükannemin bir yöntemi varmış.bebek tiksinip bir daha meme istemezmiş.
Sakıza biraz saç bularmış.o sakızı da göğsüne yapıştırırmış..
ben de öyle düşünüyorum aslında birden kesmek istemiyorum ama ben biberon vermek istemiyorum bardakla alıştırmak istiyorum süteöyle bitden keserseniz cocuk icinde sizin icinde zor olur... ögün ögün azaltin, aglamalarinada dayanin, uyuma zamanlarinda biberondan süt isitip verin, be sizin kokunuzum sindigi bi kokubezi yada ayicik ise yaraya bilir... Basarilar...
benim kv biraz acayip çocuk ağlarken susturmak yerine uykulu çocuğu alır kucağında zıplatır ona bırakırsam öyle yapar korkuyorum oğluma bişey olur diyeben kızımı sütten ayırırken bikaç gün babaannesi yanında yatırdı
ben kalemle boyadım, acı sürdüm neler yaptım
yemedi benim kız :) aklı erdiği için anne git yıka gel derdi
ama kimi arkadaşlarım böyle böyle bıraktı
sakız yöntemini bende duymuştum
kv bıraksan bikaç gece unutur zaten sonra...
ayy canim oncelikle seni Tebrik ederim,bu kadar süre bebegini anne sutunden mahrum etmedigin icin ve hayırlı olsun.
Bende kizimi 19 aylıkken kestim turkiyeye gittigimde annemin yanında yatti,bende yan odada kaldim özellikle ilk gün baya ağladı,kararli davran aglayinca ortasinda bir ara vazgecicek oldum.annem bana bunca saat cocugu bosbosunami aglattim deyip kovdu,belli sure sonra sustu.yalniz benim kızım gece süt istiyordu.aile yakınlarından sana yardımcı olacak kimse yokmu 2 gün onlarda kalsa?
Birde hamileyken cocugunu emziriyosun ya buyuk bir ihtimal cocukta ishal gibi diskilama başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?