Oglumu pandemi hastanesine goturmek

Bu arada pandemi hastanesi oldugu icin daha dikkat ederler diye bir durum yok. Bizzat gordum. Kapidaki guvenlikte bile maske yoktu neyine guveniyorsa. Dr un odasindaki hasta masasinda bizden once acilde muayene olan hastanin derisinin kalintilari vardi. Ustune oglumn alt acma bezlerinden serdim iki tane oyle oturttum. Dr da uzayliymisim gibi bakti. Bunlar tiksindirdi beni. Yanik unitesi ayri bir binada ondan mi bu rahatlik anlamadim

Öncelikle geçmiş olsun kesinlikle kartaldan vazgecmeyin çok ilgli birim benm kızımda da sorunlar yasamstm yank uzerine hic iz ble kalmadı o kadarda islernde ehliler

ya ben sinirden çatlayacam artık.
bu tedbirli davranan insanlara neden mal gbi bakıyor diğer sorumsuzlar anlamıyorum ya. bir de doktor olacak yazıklar olsun pess

E nabıza girdiğinizde hangi tedavinin uygulandığı ;ne ilaç sürüldüğü yazmıyor mu ?
Ben bir kere baktığımda hangi hanstanede ne ilaç kullanılmış ayrıntılı yazıyordu

Bende giderdim
Önemli olan temas etmemek ve sosyal mesafe
Biz mesela sağlık ocağına gittik geçen hafta. Dibime giren cahillere bas bas bağırarak uzaklaştırdım. Hiç de utanmadım. Cahillik vr gerizekalılık diz boyu. sizde öyle yapın.

Iki kat maske takın. Yedek maskeler alın,çıkar çıkmaz değiştirin. Yeni maskeleri takın. Siperlik de alın.

Burnunuz kaşınır vs asla elinizi yüzünüze götürmeyin

Görsellere yanık kremi yaz çıkarsa tüpten tanırsın belki

Bundan 1 ay önce 4 yaşındaki yeğenimin yüzünün küçük bir kısmı yanmıştı oraya götürmüşlerdi bir kaç kez pansuman içinde gittiler herhangi bir sorun olmadı şükür, siz önlemlerinizi aldıktan sonra bir sorun olabileceğini sanmam geçmiş olsun sizede..

Yanıkta anadolu yakasındaki tek hastane. Diğer kuruluşlar üstün körü ilgilenir ve Yanık merkezi kadar etkili bi tedavi olmaz. Doktor ikinciye mutlaka gelin dediyse bi bildiği vardır. Kuzenin orada çalışıyor aylardır bişey olmadı merak etmeyin yanık merkezi ile de alakası yok zaten oranın. Yanık kötüdür bebekte izi filan kalmasın.
Avrupa yakasında da bağcılar devlet hastanesinde yanık merkezi var ama pandemi hastanesi mi şuan bilemiyorum. Ben bacağımı 2.dereceden yakmıştım çay ile. Çok güzel ilgilendiler ama doktorun yapacağı şeyi ben kendim yaptığım için evde krem yazdı sargı yaptı gönderdi
Çok geçmiş olsun bebeğinize

Goturduk, acildeki dr yoktu hemsireler yapiyordu pansumani. Silverdin surup sardilar sadece. Gene sordum evimize yakin bir yerde takibine devam etsek diye hemsire burda biz takibini yapiyoruz burda devam edin dedi. Hafiften iyilesme var ama carsamba gene gelin dedi. Duruma gore baska ilac surulecekmis.

Devlet hastanelerinin çok daha sıkı tedbirleri olduğunu düşünüyorum.
Ben kontroller için çok büyük özel bir hastaneye gidiyorum.
Bir kere kapı da ateş olcmediler, ekstra bir tedbir göremedim.
Gecen gün devlet Hastanesi'ne gittim, tedbirler hat safha da.

Orası pandemi hastanesi olduğu için normalden çok daha fazla önlem alıyorlardir.
Gerekliyse giderdim.
Geçmiş olsun.

Kaydin acilden olmasi sacmaymis orada covidler karışık oluyor çoğu hastanede. Ama madem iyi bir yer tercih edilebilir

Kaydı eşiniz veya siz yaptırın biri dışarıda beklesin çocukla, sonra yanık kısmına geçersiniz.

tedbirinizi alın aynı yere goturun derım ben gittiğiniz yerde korona kapmayacagınız nereden belli? en azından pandemi hastanelerınde daha dıkkatlı olurlar...

Yanik merkezine devam etmenizi tavsiye ederim durumuna göre müdahale ediyorlar benim oğlumda çaydan yandı her pansumanda aynı tevadi olmaya biliyor su baloncukları oluşursa onu patlatiyorlar bazen duruma gore oluşan kabuğu soyuyorlar ve tabi sürdükleri şeylerde değişe biliyor 3 hafta 2 günde bir pansumana götürmüştük . Geçmiş olsun çok zor bi süreç .

Maskenizi takın gidin . Yanık çok önemli bi durum. Allah şifa versin

Maalesef hicbir onlem alinmiyor. Calisanlar dogru duzgun maskeli bile degil. Ana binayi bilmiyorum gerci yanik bolumu ayri bir binada ama ordaki durum buydu. Tesekkur ederim

Evet hemsire de oyle dedi yaranin durumuna gore surduklerimiz degisebilir dedi. Mecbur oraya devam edecegiz.sag olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…