- 22 Kasım 2010
- 11.229
- 19.958
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Öncelikle geçmiş olsun kesinlikle kartaldan vazgecmeyin çok ilgli birim benm kızımda da sorunlar yasamstm yank uzerine hic iz ble kalmadı o kadarda islernde ehlilerOglum 17.5 aylik. Ayagina cay dokuldu ve 2.derece yanik olustu.kartal egitim ve arastirma hastanesi yanik merkezine goturduk ve ilk pansuman orda yapildi. Bugun 2.pansumanin yapilmasi gerek. Dr tekrar cagirdi ancak orasi pandemi hastanesi oldugu icin tekrar gitmek ve oglumu tekrar riske sokmak konusunda kararsizim. Acilde pansuman yapan dr a da uzaktan geliyoruz, 2.pansumani evimizin yakinindaki bir kurulusta yaptirsak dedim. Olabilir ama pazartesi baska yerde yaptirsaniz bile h.ici tekrar buraya gelin dedi. Kafami karistiran nokta su ki, beyaz macun gibi bir sey surdu oglumun ayagina, bunun ne oldugunu o anki telastan ve aglayan oglumu sakinlestirme telasibdan soramadim. Yakinimizdaki tip merkezine gotursem ne oldugunu bilirler mi? Tedaviyi baska yerde yaptirsak tedavi aksar mi? Ordaki yanik merkezinde en iyi tedaviyi yaparlar diye goturdum, ilk etapta eczacinin tavsiye ettigi kremleri surerek yanlis mudahale ettigimizi soyledi dr mesela.
Ote yandan coronanin kalbine iniyormusuz gibi hissediyorum. Hala marketten eve gelenleri dezenfekte eden, pandemi baskadigindan beri evden cok az cikan biriyim. Yanik merkezi baska binada ama hasta kaydini ortak acilden yapiyorlar. Cok uzattim ama siz olsaniz 2.pansumana oraya gider miydiniz?
ya ben sinirden çatlayacam artık.Bu arada pandemi hastanesi oldugu icin daha dikkat ederler diye bir durum yok. Bizzat gordum. Kapidaki guvenlikte bile maske yoktu neyine guveniyorsa. Dr un odasindaki hasta masasinda bizden once acilde muayene olan hastanin derisinin kalintilari vardi. Ustune oglumn alt acma bezlerinden serdim iki tane oyle oturttum. Dr da uzayliymisim gibi bakti. Bunlar tiksindirdi beni. Yanik unitesi ayri bir binada ondan mi bu rahatlik anlamadim
E nabıza girdiğinizde hangi tedavinin uygulandığı ;ne ilaç sürüldüğü yazmıyor mu ?Ben de sizin gibi dusunuyorum. Evimin yakinindaki tip merkezi daha kucuk bi yer. Covidli yatan hasta yok. Tabii her yerde bulasabilir bu meret de riskin daha az oldugu acik. Ama kafama takilan sey dogru tedavi uygularlar mi? Yanik merkezinde surulen ilaci syrerler mi? Silverdin gibi herkesin aklina ilk glen kremleri surmek dogru degilmis mesela ogluma
Yok, ben de ilk is ona baktim. Ziyaretimiz gozukmuyorE nabıza girdiğinizde hangi tedavinin uygulandığı ;ne ilaç sürüldüğü yazmıyor mu ?
Ben bir kere baktığımda hangi hanstanede ne ilaç kullanılmış ayrıntılı yazıyordu
Yanıkta anadolu yakasındaki tek hastane. Diğer kuruluşlar üstün körü ilgilenir ve Yanık merkezi kadar etkili bi tedavi olmaz. Doktor ikinciye mutlaka gelin dediyse bi bildiği vardır. Kuzenin orada çalışıyor aylardır bişey olmadı merak etmeyin yanık merkezi ile de alakası yok zaten oranın. Yanık kötüdür bebekte izi filan kalmasın.Oglum 17.5 aylik. Ayagina cay dokuldu ve 2.derece yanik olustu.kartal egitim ve arastirma hastanesi yanik merkezine goturduk ve ilk pansuman orda yapildi. Bugun 2.pansumanin yapilmasi gerek. Dr tekrar cagirdi ancak orasi pandemi hastanesi oldugu icin tekrar gitmek ve oglumu tekrar riske sokmak konusunda kararsizim. Acilde pansuman yapan dr a da uzaktan geliyoruz, 2.pansumani evimizin yakinindaki bir kurulusta yaptirsak dedim. Olabilir ama pazartesi baska yerde yaptirsaniz bile h.ici tekrar buraya gelin dedi. Kafami karistiran nokta su ki, beyaz macun gibi bir sey surdu oglumun ayagina, bunun ne oldugunu o anki telastan ve aglayan oglumu sakinlestirme telasibdan soramadim. Yakinimizdaki tip merkezine gotursem ne oldugunu bilirler mi? Tedaviyi baska yerde yaptirsak tedavi aksar mi? Ordaki yanik merkezinde en iyi tedaviyi yaparlar diye goturdum, ilk etapta eczacinin tavsiye ettigi kremleri surerek yanlis mudahale ettigimizi soyledi dr mesela.
Ote yandan coronanin kalbine iniyormusuz gibi hissediyorum. Hala marketten eve gelenleri dezenfekte eden, pandemi baskadigindan beri evden cok az cikan biriyim. Yanik merkezi baska binada ama hasta kaydini ortak acilden yapiyorlar. Cok uzattim ama siz olsaniz 2.pansumana oraya gider miydiniz?
Kaydı eşiniz veya siz yaptırın biri dışarıda beklesin çocukla, sonra yanık kısmına geçersiniz.Oglum 17.5 aylik. Ayagina cay dokuldu ve 2.derece yanik olustu.kartal egitim ve arastirma hastanesi yanik merkezine goturduk ve ilk pansuman orda yapildi. Bugun 2.pansumanin yapilmasi gerek. Dr tekrar cagirdi ancak orasi pandemi hastanesi oldugu icin tekrar gitmek ve oglumu tekrar riske sokmak konusunda kararsizim. Acilde pansuman yapan dr a da uzaktan geliyoruz, 2.pansumani evimizin yakinindaki bir kurulusta yaptirsak dedim. Olabilir ama pazartesi baska yerde yaptirsaniz bile h.ici tekrar buraya gelin dedi. Kafami karistiran nokta su ki, beyaz macun gibi bir sey surdu oglumun ayagina, bunun ne oldugunu o anki telastan ve aglayan oglumu sakinlestirme telasibdan soramadim. Yakinimizdaki tip merkezine gotursem ne oldugunu bilirler mi? Tedaviyi baska yerde yaptirsak tedavi aksar mi? Ordaki yanik merkezinde en iyi tedaviyi yaparlar diye goturdum, ilk etapta eczacinin tavsiye ettigi kremleri surerek yanlis mudahale ettigimizi soyledi dr mesela.
Maskenizi takın gidin . Yanık çok önemli bi durum. Allah şifa versinOglum 17.5 aylik. Ayagina cay dokuldu ve 2.derece yanik olustu.kartal egitim ve arastirma hastanesi yanik merkezine goturduk ve ilk pansuman orda yapildi. Bugun 2.pansumanin yapilmasi gerek. Dr tekrar cagirdi ancak orasi pandemi hastanesi oldugu icin tekrar gitmek ve oglumu tekrar riske sokmak konusunda kararsizim. Acilde pansuman yapan dr a da uzaktan geliyoruz, 2.pansumani evimizin yakinindaki bir kurulusta yaptirsak dedim. Olabilir ama pazartesi baska yerde yaptirsaniz bile h.ici tekrar buraya gelin dedi. Kafami karistiran nokta su ki, beyaz macun gibi bir sey surdu oglumun ayagina, bunun ne oldugunu o anki telastan ve aglayan oglumu sakinlestirme telasibdan soramadim. Yakinimizdaki tip merkezine gotursem ne oldugunu bilirler mi? Tedaviyi baska yerde yaptirsak tedavi aksar mi? Ordaki yanik merkezinde en iyi tedaviyi yaparlar diye goturdum, ilk etapta eczacinin tavsiye ettigi kremleri surerek yanlis mudahale ettigimizi soyledi dr mesela.
Maalesef hicbir onlem alinmiyor. Calisanlar dogru duzgun maskeli bile degil. Ana binayi bilmiyorum gerci yanik bolumu ayri bir binada ama ordaki durum buydu. Tesekkur ederimDevlet hastanelerinin çok daha sıkı tedbirleri olduğunu düşünüyorum.
Ben kontroller için çok büyük özel bir hastaneye gidiyorum.
Bir kere kapı da ateş olcmediler, ekstra bir tedbir göremedim.
Gecen gün devlet Hastanesi'ne gittim, tedbirler hat safha da.
Orası pandemi hastanesi olduğu için normalden çok daha fazla önlem alıyorlardir.
Gerekliyse giderdim.
Geçmiş olsun.
Evet hemsire de oyle dedi yaranin durumuna gore surduklerimiz degisebilir dedi. Mecbur oraya devam edecegiz.sag olunYanik merkezine devam etmenizi tavsiye ederim durumuna göre müdahale ediyorlar benim oğlumda çaydan yandı her pansumanda aynı tevadi olmaya biliyor su baloncukları oluşursa onu patlatiyorlar bazen duruma gore oluşan kabuğu soyuyorlar ve tabi sürdükleri şeylerde değişe biliyor 3 hafta 2 günde bir pansumana götürmüştük . Geçmiş olsun çok zor bi süreç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?