Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pedagojik Adem Güneş'ten yardım alabilirsinizArkadaslar bugün başladım memeden ayircam inşallah tecrübeli anneler nasıl kestiniz zor oldu mu anlatır mısınız?
Kitabı okuycak vaktim yok ki başladık an itibariylePedagojik Adem Güneş'ten yardım alabilirsinizKitapları bu konuda çok güzel dikitler veriyor
![]()
Kitabı okuycak vaktim yok ki başladık an itibariyle![]()
Ay midesine dokunur sirkeOnu bunu bilmem konusarak olmuyor bu is,tiksindirmek gerek sirke denedim daha bi sevdi memeyi :)
Hehhe bende kaynanamdayim şimdi onun yanında yatcak çocuk bakalım nasıl olcak ağlarsa dayanamam yaaa bende bant yapıştırdım uf oldu dedim mememi söküp atacak ti resmenOnu bunu bilmem konusarak olmuyor bu is,tiksindirmek gerek sirke denedim daha bi sevdi memeyi :)
Genelde öyle kesiyolarmisAy midesine dokunur sirke![]()
Sanki hiç birakmiycam gibime geliyo evet kararlı olcam inşallah da nasıl dayancam bilmiyorum 22 aylik oglumKaç aylık oğlun. Öncelikle kararlı olman lazım. Ben meme bitti dedim her istediğinde zaten baya azaltmistik gece de vermiyordum. Tabi emziren anneler olduğu için yakinlarimizda onları gördükçe istiyordu. Ilk bir kaç gün huysuzluk yapıyor sonra canı istese bile ısrarcı olmuyor
Ay midesine dokunur sirke![]()
AnamLimon ve sirkeye bayilir aliskin bizim salatalarimizdan yedigi icin :)
E mastit olunmuyor mu bu surecte?
Sut birden bitiyor mu?
Nasil anlasiliyor bittigini?
Bugün baticon ve pamuk sürdüm biraz emmedi kokladi hiç emmedi inşallah ise yarar gece de emzirmedimLimon ve sirkeye bayilir aliskin bizim salatalarimizdan yedigi icin :)
Ben 16 aylıkken bıraktım. Meme bitti dediğimde anlıyordu. Seninki çok rahat anlar. Biberon alıyorsa süt artık burda diyebilirsin.Sanki hiç birakmiycam gibime geliyo evet kararlı olcam inşallah da nasıl dayancam bilmiyorum 22 aylik oglum