Doğuma Hazırlık Oğlumun Adı için Oy Verirmisiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun Adı için Oy Verirmisiniz?

• EMİR POYRAZ

OY: 63 63,6%
  • EMİR KUZEY

OY: 36 36,4%

• Ankete Katılan
    99

desire79

Anne Kuzusu Beklenmekte..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
117
0
96
İstanbul
Oğlum olacağını öğrendim :) Yıllardır benim için oğlum olursa isim belli "EMİR" Eşimde beğeniyor,fakat eşim de 2 isimli olsun istiyor.O da yıllardır iki isime takık..Bir tanesi "POYRAZ" bir diğeri "KUZEY"

Sizce;

EMİR POYRAZ mı?

EMİR KUZEY mi?

hayırlı olsun canım...allah kucağına almayı nasip etsin...ben emir poyrazı seçtim ama ikiside güzel :)

Çok teşekkürler,benimde gönlüm Emir Poyraz'dan yana..Eşime göstericem sonuçları :) Oylamaya devam :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Emir Poyraz bana çok hoş geldi.

bence de poyraz güzel ama emir poyraz yerine poyraz emir daha güzel geldi bana. sanırım ulama olduğu için :1::1::1: sağlıklı doğsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

canım öncelikle allahım oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim oyumda EMİR POYRAZdan yana:emir_bebek:

Bu dizilerle beraber bir Emir, Bir Kuzey furyası başladı hadi bakalım...

Bence Emir Kuzey olmamış, ama olmasın da zaten o kadar yaa :) Ben anlamlı tek isim tercih edenlerdenim ama illa ki 2 isim olacaksa da Emir Poyraz daha iyi gibi.

Bu dizilerle beraber bir Emir, Bir Kuzey furyası başladı hadi bakalım...

Bence Emir Kuzey olmamış, ama olmasın da zaten o kadar yaa :) Ben anlamlı tek isim tercih edenlerdenim ama illa ki 2 isim olacaksa da Emir Poyraz daha iyi gibi.

Açıkçası dizilerle ilgili değil,yıllardır Emir benim favori erkek ismimdir..Eşimin adı da Emre olunca uyumundan dolayı tereddütsüz evet dedi :) O da yıllardır Kuzey ve Poyraza takık..

Yani dizilerle alakası yok,bizim şanssızlığımız son yıllarda bu isimlerin dizilerde popüler olması..Yoksa bana 10 yıldır sorsan Emir derdim..:34:

Benim de eşimin adı Emre :) Ben de erkek bebek bekliyorum, Kerem ismini düşünüyorum. Soylu, cömert, Allah'ın lutfu gibi birkaç güzel anlamı var.

Dizilerle tesadüf olmuş o zaman. Oyum Emir Poyraz'dan yana o zaman şeker...

Benim de eşimin adı Emre :) Ben de erkek bebek bekliyorum, Kerem ismini düşünüyorum. Soylu, cömert, Allah'ın lutfu gibi birkaç güzel anlamı var.

Hadi ya.! Kocadaş mı oluyoruz yani :) o ne demekse :)))))

Kerem'in de anlamı güzelmiş..Emir de Peygamber soyundan gelen,hükümdar buyruk gibi anlamları olan ağır bir isim..O yüzden seviyorum..Poyraz da pek bir cool geliyor :))

Emir Poyraz benim de tercihim..Teşekkürler oy için ;)

Kocaadaş diyebiliriz :)))

Hmm Emir'in anlamını sadece emir vermekten geldiğini sanıyordum...Güzelmiş anlamı o zaman ;)

Kasım annesi olacaksın sanırım, ben de Ekim annesi olucam bir aksilik çıkmazsa.

Hayırlısı olsun ne diyim...

emir kuzey ismi yanyana uyumsuz geldi bana.

emir poyraz uyumlu ve hitap sekli güzel.Bu arada Allah hayırlı kucagına almayı nasip etsin bebegini. tebrik ederim simdiden :nazar:

Kocaadaş diyebiliriz :)))

Hmm Emir'in anlamını sadece emir vermekten geldiğini sanıyordum...Güzelmiş anlamı o zaman ;)

Kasım annesi olacaksın sanırım, ben de Ekim annesi olucam bir aksilik çıkmazsa.

Hayırlısı olsun ne diyim...

Ekimde evlenmiştim :) tam 2 yıllık evliyken oğluşum olacak..Allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..En önemlisi bu...

Tüm oy verip yorum yazan arkadaşlara çok teşekkürler.!

Hepimizin sağlıklı bebekler dünyaya getirmesini diliyorum.Allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın..Sağlıklı olmalarından başka ne istenir ki..

Emir Poyrz önde..Hemde baya bir önde :)

aaa şuan farkedip şok oldum.! benim evlendiğim gün senin bebişinin doğacağı gün :) 17 ekim benim evlilik yıldönümüm..ne kaa tesedüf yaa :))

:)))

Biraz daha sohbet etsek akraba çıkacağız desene. Enteresan oldu hakkaten. İstanbul'da mısın sen peki? Hangi hastaneye gidiyorsun?

Back
X