- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
merhaba hanımlar,benim 2 yaşında bir oğlum ve 4 yaşında bir kızım var.oğluma hamileyken isim konusunda sıkıntı yaşadık çünkü kayınpederim kendi babasının adını koymak istedi,haliyle kabul etmedim.doğum yaklaşırken bu sefer de kendi adını koymak istedi.eşim ve ailesi görümcem,kvdem hepsi ağız birliği edip olsun olsun diye tutturdular.be istemedim.aslında kayınpederimi çok da severim ama bir durum var ki asla aklımdan çıkmaz.kızım doğduğunda hiç ilgilenmediler,yok saydılar.kv 40 ına gelmedi kızımın,unuttum dedi.bir gün kp kapıya geldi kızım yeni doğmuştu,sormadı bile nasıl diye.eşimi sırdu ve gitti.kızım 1,5 yaşına kadar ayrı şehirlerdeydik ama çok yakın.insan bir kez tek bir kez arayıp sormaz mı,gelmez mi imkanı olduğu halde?neyse uzatmayayım.ilk göz ağrıma yapılan bu muameleye çok içerledim.işte bu yüzden kızımla ilgilenilmemesine karşılık oğlumun isnine bu kadar karışılmasını hazmedemedim ve ismi koymadım.bu olay eşimin içinde ukde kaldı ve dün akşam da söyleddi."ben oğluma soğuğum,adından dolayı.babam ok istemişti.öldüğünde hep aklıma gelecek" dedi.ben de:"sırayla mı olur bilemem ama heoimizin babası ölecek,kin mi tutacaksın bana?"dedim."yok,kin tutmam da üzülürüm."dedi.eşim dünya iyisidir aslında ama içerledim sözlerine ki dediği de doğru değil,oğluna soğuk falan da değil,çocuklarına çok düşkün.sinirime rağmen üzüldüm yine de yanlış mı yaptım diye?ama ozamanki psikolojim çok kötüydü.kvdemler sormadan haber vermeden benimle birlik oturmaya başlamışlardı,görümceler,dedikodular vs.hiç girmek ve hatırlamak istemiyorum.ama isim konusunda hatalı mıyım ne dersiniz?