Çocuk Hastalıkları oğlumun ağzında oluşan yaralara yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi profiterol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
P

profiterol

Ziyaretçi
kızlar sürekli oğlumun ağzında yaralar çıkıyor ve uzun bir müddet yemek yiyemiyor su bile içemiyor ne yapıcamı şaşırıyorum bir ilaç var onu kullanıyorum fakat ay gelmeden tekrarlıyor bu durumda olanlardan yardım bekliyorum senağlama

aft mı çıkıyor canım
bağışıklık sistemi zayıf kalıyordur
onun için bir krem şeklinde birde gargara şeklinde ilaç veriyorlar:teselli:

Geçmiş olsun, aft benzeri yaralar çıkıyor demekki, tantum verde sprey kullanabilirsin. Genelde bunu veriyorlar doktorlar aft için. Ama sürekli tekrarlaması garip, doktora götür bakalım ne diyorlar.

bi hastalığında çok ateşlendi 3 gün boyunca ne yaptıysak düşüremedik en son olarak komple ağzı yara oldu ve ateşi geçti garip bi şekilde ondan beri tekrarlıyor ağız yaraları meyve falanda çok yer mesela mandalina haftada abartısız 6 kilo bitio nasıl oluo anlamıytorumsenağlama

belki vücudu hastalıktan dolayı yorgun düşmüştür bağışıklık sistemi zayıflamıştır
en iyisi bi doktora göstermen canım geçici çözüm olarak karbonatlı suyla gargara yaptırabilirsin

B vitamini eksikliği vardırrr .. bunun için hap kullanın sürekli çıkıyosa B vitamini eksikliği var.. ayrıca gargara ismini unuttum şuan birde bi krem var en iyi çözüm o .. KENECORT diye bir krem tatlı yara ve aft için mükemmel...

bi hastalığında çok ateşlendi 3 gün boyunca ne yaptıysak düşüremedik en son olarak komple ağzı yara oldu ve ateşi geçti garip bi şekilde ondan beri tekrarlıyor ağız yaraları meyve falanda çok yer mesela mandalina haftada abartısız 6 kilo bitio nasıl oluo anlamıytorumsenağlama

meyveleri çocuğa vermeyipte sizmi yiyosunuz profiterol :mymeka:
immünitesi çok zayıflamış bence :kahve:
doktora götürsen iyi oluryerimseniben

saolun kızlar meyvayı oğlum bitiroyo bize vermio bile dr.a götürmekten korkuom :1no2:

hiç korkma canım önemli bişey değildir doktora götürsen senin de için rahatlar oğlun da rahat eder

çok saolun kızlar paylaşımlarınız içina.s.

kızlar sürekli oğlumun ağzında yaralar çıkıyor ve uzun bir müddet yemek yiyemiyor su bile içemiyor ne yapıcamı şaşırıyorum bir ilaç var onu kullanıyorum fakat ay gelmeden tekrarlıyor bu durumda olanlardan yardım bekliyorum senağlama
çok geçmiş olsun canım oğlunu çok iyi anlıyorum çünkü şuan benimde damağımda yara çıktı çok kötüyümsenağlama 4 gündür ağzıma bişey süremiyorum canım çok yanıyo çocuk naapsın yavrum benım hemen dr götür derim ben gittim antibiyotik agrı kesici ve garagara verdi şu sıralarda ağız yarası salgınmış :teselli:

saol canım sanada çok geçmiş olsun bende şuan senle aynı durumdayımsenağlama

Ablamın oğlunda da aynisi olmuştu
hiçbirşey yiyemiyordu
eczaneye sorduk hemen mürekkep gibi
bir ilaç verdi ve çok sürmedi birkaç
günde geçti
çok geçmiş olsun canım

Back
X