- 14 Mayıs 2011
- 346
- 2
- 116
Kızlar bunları yazdım diye beni çocuk sevmeyen biri olarak görmeyin ama çok yoruldum artık.... oğlum 7 yaşında... oğlumun arkadaşları hergün bizdeler...birisi bu yaz sıcaklarında botlarla dolaşıyor biriside akan burnunu silmekten aciz diliyle yalıyor her görüşümde dayanamayıp peçete uzatıyorum çocuğa...eve geldiklerinde tozlu topraklı ve terli oluyorlar.... onlar gelince evin içinde yıkanmamış kuş gibi iğrenç bi koku dayanamıyorum ama oğlumun hatırına ses çıkarmıyorum titiz bi yapıya sahibim o terli ayaklarıyla kirli elleriyle heryeri dolaşıyorlar misafir odasına kadar giriyorlar ayakları terli... halılara o terli ayaklarıyla basıyorlar tuvalete giriyorlar karınları acıkıyor yemek yemek istiyorlar yemek yedikleri tabakları çatalları kaşıkları çamaşır suyuyla yıkıyorum onlar gittikten sonra bütün kapıları pencereleri açıp havalandırıyorum temizliğe başlıyorum ertesi gün gene geliyorlar gene temizlik yapıyorum ertesi gün tekrar geliyorlar onları gördükçe evi çamaşır suyuyla yıkamak istiyorum içim çekmiyor o ter kokusu sürekli burnumda yoruldum artık sürekli temizlik yapmaktan şimdi kızlar problemli olan benmiyim çocuk sevmeyen biri değilim ama temiz olmalarını istiyorum temiz gelsinler gıkım çıkmaz misafiri severim ama onları bu şekilde görünce evimi pis görüyorum içim çekmiyor temizlik yapmaktan kollarımda derman kalmadı

Son düzenleme: