- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızkardeşimin bebeği olmuştu ben komple temizledim evi komşusu geldi genç kadın kızının çoraplarının altı simsiyah kirden utandıda çıkardı pazarda 500 lira çorap al 5-6 tane giydir hergün temiz temiz yok bazı anneler saldım çayıra mevlam kayıra diye düşünüyor...
altınoluktayım burada belediyenin okul servisine binmiştim ne göreyim pis yakalar çamurlu ayakkabılar..saç baş karışık sanki somali de yaşıyoruz bazı okullarda bit varmış kaçıncı yüzyıldayız ya bit olurmu şimdi....[/QUO
geleceğin babalarınıda annelerinide bizler yetiştiriyoruz her kadın eşinin düzenli temiz olmasını ister tabi erkekte karısının küçüklükten temizlik kişisel bakım öğretilmesse büyüdüklerinde hiç öğrenemezler anneler televizyon başından kalkıp çocuklarıyla biraz ilgilenirse bu durumlar olmas diye düşünüyorum
emek ister temiz ve düzenli olmak maddiyatta gerekli çoğu çocuklar sokakta doğur,doğur sokağa at sonra evlenince elin kızı düzeltsin ki çoğu düzelmiyor
genç bir anne ve tecrubesi yoksa fikir almak için açmış olabilir akıl akıldan üstündür neden açmasınki konu...![]()
evet malesefki her anne cocuguna temizlik anlayısı ogretmiyor zaten bazılarının kendisine lazım temzlik anlayısı cocukta nasıl goruyorsa oyle devam ediyor bence cocukların degil buyuklerin yalnısı
Konu çocuk olduğunda sınır tanımayan ben, böyle durumda rahatsız olurdum.
Mesele sadece temizlik değil ki bu aslında önemli.
Temiz olması gereken yerlerinizin sokak kiriyle hijyeninin gitmesi iyi değil tabi ki.
Sürekli temizlik mi yapacaksınız.
Ayrıca her gün hergün yorar insanı bu durum.
sizin eviniz kreş mi, bakımevi mi
Bir arkadaş söylemiş sosyal faaliyetlerle ilgili
Katılıyorum ona
Belediyelerin yazokullarına gönderebilirsiniz imkanınız yoksa
Çocuğunuza da katkısı yok bu durumun zaten.
Haşarılıktan başka.
bende öyle düşündümcanım kadınlar umursuz nasıl olsa lavanyaa bakıyor baksın kendileride rahat rahat yayılıyorlar bedava bakıcı işte saldım çayıra mevlam kayıra...
sizde söyleyin temizlenipte gelin diye evi temizliyorum elinizini yüzünüzü yıkayın öyle gelin diyin bakalım napcaklar o zaman , ya da geldiklerinde onlara bir oda yada balkon tahsis edin başka yerde oynamasınlar. bize gelen çocuklarda bizim evim heryerinde oynayabiliyorlar ama onlara gittiğinde gördümki küçücük balkonda oynuyorlar anneleri kızacak diye. otoritenizi koyun oğlunuzada anlatın .
Bu lisede dahi devam ediyor ,terli,terli kokular ,yıkanmamış saçlar ,pintilikten alınmayan vücut bakım ürünleri
deodorant mesela indirimde 3 liraya kadar düşüyor alıyoum ozaman birkaç tane kardeşlerimde öyledir duştan sonra mutlaka sıkarım..temizlik imandan gelir demişler dimi....maddiyatla hiç ilgisi yok aslında...Bu lisede dahi devam ediyor ,terli,terli kokular ,yıkanmamış saçlar ,pintilikten alınmayan vücut bakım ürünleri
bende titiz bi yapıya sahip,
anlattıklarınızı okuyunca bende bi kötü oldum,
şahsen aynı senin gibi onlar gidince etrafı temizlerdim,
yapıcağın tek şey eve sık sık almamak..
oğlun bi kaç gün ağlar sonra düzelir..
başka çare yok gibi..
sağol canım insan kendi terinden bile iğrenebiliyor ki başkalarınınki dayanılmaz oluyor helede eve yayılınca ay pardon mideni kaldıracağım güzel fikirlerin için teşekkürederim bu konuyu açtım diye kendimi suçlu hissetmiştim çocuk onlar töbe töbe diyen arkadaşlar oldu sende benim gibi titiz bi yapıya sahipsen beni anlarsın çok sağolsevdim seni
![]()
siz burnu akan birini gördüğünüzde ne güzel bi görüntü diyebiliyormusunuz hepimizin böyle durumlarda içi kalkar 7 yaş çok küçük değil burnum akıyor sileyim düşüncesine sahip olunur bu yaşta banyo yapıp gelirlerse bana ne büyük iyilik ederler anlatamam başkalarına benim çocuğum temiz gidiyor kişisel bakımıyla sürekli ilgili bi anneyim kirli dolaştırırsam çocuğumu çocuğum değil ben rezil olurum düşünsiyle hareket ediyorum ben...