Oğlumun ateşi var

mbdsggy

Bi tanecik oğlum ve ben:-)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
294
185
103
Merhaba.
14 aylık bir oğlum var dün geceden beri ateşi acaba dış mi cikartiyor diye baktm bişey gözükmüyor. Akşam oynarken kafasını sert bi şekilde biyere çarptı ondan olabilirmi ki

Atesin yaninda baska sikintisi varmi huysuzluk halsizlik kusma gibi

Kusma yok. Halsiz, huysuz, iştahı gayet yerinde bi bebekti iştahı da yok. Kucagimiza aldığımızda ağlıyo bi yerimi ağrıyor ki? Eli sürekli ağzında diş de olabilir mi

Dis ates yapar derler ama benim kizimda olmadi oyle bir durum. her cocuk farkli tabi.ates tek basina sorun degil (38 asmamakla birlikte) su siralar bebeklerle ilgili fazla kotu haber aldim siz yine de bir doktora goturun.

Ateşi kaç ?
Diş olabilir ama siz yinede tedbirli olmak adına en azından sağlık ocağına gösterseniz keşke malum salgın var ve en net belirtisi yüksek ateş .

38.2 ateşi daha önce diş çıkarırken de ateslenmisti

38.2 ateşi daha önce diş çıkarırken de ateslenmisti
Canım diş çıkaran bebek elini hem ağzına hem de kulağına götürebilir. Salya, öksürük , ishal, kusma.. Hepsi olabilir. Sadece biri de olabilir. Benim kızım 9.-14. Aylar arasını hep ateşle geçirmişti. Dişler de o dönemde çıkmıştı. Oğlumda da hiç ateş olmadı ama diş çıkarırken ishal oldu hep. Her çocuk farklı. Mesela yeğenim şu anda 18 aylık ve azılar çıkıyor. Hep öksürdüğü için annesi soğukalgınlığı zannetti hep, aslında ağzında biriken salya nedeniyle çocuk öksürüyormuş. Diş çıkarırken öksürüldüğünü de böylece öğrenmiş olduk.

Canım diş çıkaran bebek elini hem ağzına hem de kulağına götürebilir. Salya, öksürük , ishal, kusma.. Hepsi olabilir. Sadece biri de olabilir. Benim kızım 9.-14. Aylar arasını hep ateşle geçirmişti. Dişler de o dönemde çıkmıştı. Oğlumda da hiç ateş olmadı ama diş çıkarırken ishal oldu hep. Her çocuk farklı. Mesela yeğenim şu anda 18 aylık ve azılar çıkıyor. Hep öksürdüğü için annesi soğukalgınlığı zannetti hep, aslında ağzında biriken salya nedeniyle çocuk öksürüyormuş. Diş çıkarırken öksürüldüğünü de böylece öğrenmiş olduk.

Benim oğlum da azı dişlerini çıkarıyor kafasını nereye koyacagini şaşırıyor çok halsiz. Bugün 2 kere suya soktum rahatladı biraz

Benim kizim sekizin icinde atesi bi oluyor bi geciyor biraz keyifsiz sanki tukurugu birikiyir gibi oksuruyorda grip gibi degil ama dismi anlamadim hic disi daha cikmadi istahida iyi atesi de daha once olmadihi icin anlamadim calpol verdim sizce ne bu ve napnaliyim

Benim kizim sekizin icinde atesi bi oluyor bi geciyor biraz keyifsiz sanki tukurugu birikiyir gibi oksuruyorda grip gibi degil ama dismi anlamadim hic disi daha cikmadi istahida iyi atesi de daha once olmadihi icin anlamadim calpol verdim sizce ne bu ve napnaliyim
Diş olabilir canım. Salya, öksürük ve ateş olur ;) ama yine de hekimine bi danış derim ;)

Dişden dir o ama sık sık takip et ateşini

Kucaga alinca aglyor demissin ama grip mi hani kemiklerimiz agrir yaa agri kesici ayes düşürücu kullandin mi rahatlardi belki

Back
X