- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 27
- Konu Sahibi Atalha4238
Oğlum 9 aylık ayakları yandı çay döktü çok canım yanıyor emeklemek ayağa kalkmak istiyor ama ayakları ve bacakları yanık durduramıyor um sürekli başındayım akşamdan beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya konu açacağına önce hastaneye gitmiştir heraleHemen acile gidin durmayın neyi bekliyorsunuz?çocuğun canı yanıyor belli ki.
Çok geçmiş olsun biran önce geçsin inşallah doktora götürdünüz müOğlum 9 aylık ayakları yandı çay döktü çok canım yanıyor emeklemek ayağa kalkmak istiyor ama ayakları ve bacakları yanık durduramıyor um sürekli başındayım akşamdan beri
Sağlık ocağında pansuman yptrcm bn yapamam dayanamamDoktor merhem vermiştir onu sürün, buz koyun dediyse koyun. Su toplayan yerlerin de soyulması normal korkmayın. Geçmiş olsun umarım yakında geçer gider.
Dün akşam yandı canım götürdüm tabikiHemen acile gidin durmayın neyi bekliyorsunuz?çocuğun canı yanıyor belli ki.
Nasil olsu kiOğlum 9 aylık ayakları yandı çay döktü çok canım yanıyor emeklemek ayağa kalkmak istiyor ama ayakları ve bacakları yanık durduramıyor um sürekli başındayım akşamdan beri
Nasil olsu ki
[/QUOTEyer yatağı yptm oda üzerinde uyuya kaldı bende iyice daldım diye beşiğe koymadım eşime de çay demledim tepsiyle koltuğun üzerine koydum bizde TV ye dalmisiz o uyuyor diye kalkmış üzerine çekmiş hemen çaydanlığı kendi kalkıyor artık o uyanık olunca çok dikkat ederim ama olacağı varmış bide bnm ki çabuk nazar alıyor çok hareketli maşallah dün de misafirliğe gittik 10aylik Bir bebek hiç emeklemiyormus buda hareketli olunca kadın çok dilledi o kadar da okudum aslında ama