Çocuk Hastalıkları Oğlumun ayakları yandi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Oğlum 9 aylık ayakları yandı çay döktü çok canım yanıyor emeklemek ayağa kalkmak istiyor ama ayakları ve bacakları yanık durduramıyor um sürekli başındayım akşamdan beri
Çok geçmiş olsun biran önce geçsin inşallah doktora götürdünüz mü

Tabi ki götürdüm doktora bazı yerleri su topladı bazı yerleri de soyuldu dün gece hiç uyumadım kahvaltı bile yapadim Allah razı olsun komşu duyunca yemek hazırlamış öğlen çağırdı gittim orda yedim öbür komşum da evi süpürdü sürekli kucak istiyor durmuyor akşama doğru uyudu artık bi çorba yaptım onu içtik eşim kardeşleriyle kuş bnm de kimsem yok burda çok zor oldu inşallah çabuk iyileşir

Nasil olsu ki
[/QUOTEyer yatağı yptm oda üzerinde uyuya kaldı bende iyice daldım diye beşiğe koymadım eşime de çay demledim tepsiyle koltuğun üzerine koydum bizde TV ye dalmisiz o uyuyor diye kalkmış üzerine çekmiş hemen çaydanlığı kendi kalkıyor artık o uyanık olunca çok dikkat ederim ama olacağı varmış bide bnm ki çabuk nazar alıyor çok hareketli maşallah dün de misafirliğe gittik 10aylik Bir bebek hiç emeklemiyormus buda hareketli olunca kadın çok dilledi o kadar da okudum aslında ama

Back
X