Çocuk Hastalıkları Oğlumun ayakları yandi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çok geçmiş olsun.
Minicik bebek.
Şuan hergün yeni şeyler öğreniyor siz farkında olmayabilirsiniz.
Tehlikeli ne varsa kaldırın ortadan.
Benim bebeklerim de çok hareketli ve ben ne varsa tehlikeli olabilecek attım yada kaldırdım.

Şu çay meselesi benim en çok korktuğum şey.
Eşim çayı çok sever.
Mutfakta masada koyarım çaydanlık asla yani
Eşim bazen çaydanlığı getir bee felan der ama
Bu zıkkımı içeceksen git doldur gel derim.

Çok geçmiş olsun tekrardan son olsun inşallah.
Buda tehlikeli bir cocuk annesi kahvaltiya gitmis arkadaşlarına cocuk masa ortusunu cekince caydanlik basindan asagi dokulmus vefat etmis.

çok geçmiş olsun. ilaçları ve pansumanı ihmal etmeyin sakın. bu süre zarfında emmiyorsa kucağınızda sakinleşmek istiyor yavrum bırakmayın kucağınızdan. gezdirin oyalayın. allahtan komşular iyi insanlarmış. allah razı olsun iyi insanlardan. bundan sonra daha dikkatli olacağınızdan şüphem yok.

Herşey nazara bağlamak nedir anlamıyorum ,dikkatsizlik değil mi sizce bu durum , ayrıca 10 aylık bebek emekler ,hatta yürür ,etrafınızın anlaşı farklı sanırım benim bebeğim 11ayına girmeden yürüyordu ... lüften bebeklere çok dikkat edin gözünüzün önünden ayırmayın

öncelikle çok geçmiş olsun..
Çaydanlık yeterince söylenmiştir zaten.. Ben bebeğin yalnız bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çaydanlık olmasa da kendine başka bir zarar verebilirdi uyandığında.. Görüntülü bebek telsizlerinden kullanın uyuduğu zamanlarda..
Bir de çay için fikir olur belki biz termos kullanıyoruz hep evde. Termosa demliyorum ocakta bile çaydanlık olmuyor hep korkmuşumdur çaydanlıktan bebek açısından..
Bu şekilde çay her daim yanımızda, sıcak ve bebek için güvenli..
Geçmiş olsun tekrar..

Geçmiş olsun.
Ne durumda bebeğiniz hafifledi mi acısı? Çok üzüldüm çok korkarım yanıktan. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Yanık konusunda doktorun dediklerinin dışına çıkma, etraftan şunu sür bunu sür derlerse dinleme. Allah acısını alsın kuzunun.
Bir de çocuğum henüz şunu yapamıyor diye güvenmeyin, çocuk işi belli olmaz, beş dakika sonra bakarsın tırmanamadığı yere tırmanır.

Geçmiş olsun acil şifalar. Çok korkarım yanıktan. Benim kv elinde bebeğimle çay demlemeye çalışıyordu bir seferinde. Çocuğu elinden nasıl aldım hatırlamıyorum. Bir şey olmaz kafasından çıkmamız lazım. Eşin çok hatalı davranmış umarım ders çıkarır

3.derece miymiş yanık? O kaçmış gözümden.
Hastanede tedavi edilmiyor mun3.derece, çok ağır benim bildiğim şimdi daha çok üzüldüm yavruya

Bn yanlış anlamışım 1.derece imiş yanık bugün pansuman a gidince sordum bazı yerleri biraz kötü ama emekliyo aglamiyor şükür

Geçmiş olsun.Bebeğinizin başına gelen kaza için çok üzüldüm. Ev kazalarından hepimiz çok etkileniriz ama,çocuklar ve yaşlı insanlar için ekstra önlemler almak ve yalnız bırakmamaya dikkat etmek gerekli.Pansumanını düzenli yaptırın.Su alımı ve protein alımı beslenmesinde dikkat edilecek noktalardan.Ayrıca,yanık yerlerin enfeksiyon kapmamasına özen göstermelisiniz.Acil şifalar diliyorum.

Buda tehlikeli bir cocuk annesi kahvaltiya gitmis arkadaşlarına cocuk masa ortusunu cekince caydanlik basindan asagi dokulmus vefat etmis.
Yok hayır eşim çayını masada mutfakta içer ama çaydanlık asla dedim.
Çaydanlık Ocak’ta en son tarafta duvara tarafa yani orda durur. Çok korkarım böyle şeylerden.
Allah rahmet etsin çok üzüldüm ömür boyu vicdan azabı ..

Back
X