Oğlum 6 yaşında babasını benden çok seviyor. Öyle ki mesela bjr sesten korkunca ben sarılmak isteyince beni itiyor babasina sarılıyor ya da mesela hayali anıları var babasıyla aslında yaşamadığı falan. Halbuki o hayali anısını gerçekte benimle yaşamıştı vb. Babamız evet çok tatlı davranıyor oğluma. Babasını sevmesi zoruma gitmiyor aslinda ama beni dışlamasi üzüyor beni. Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Ben tabi etkinlik vs derken daha disiplin veriyorum yeri geliyor kızıyorum. Ben 10 kızıyor isem babası 1 kızıyor. Babasına olan düşkünlüğü rahatlıktan özgürlükten kaynaklanıyor bunu anlıyorum tabiki ama bu böyle devam etmez umarim.
Yani benim onun için yaptıklarımı ilerde umarım anlar ve sevgisini benden esirgemez. Büyüdüğünde de böyle bir çocuk olursa kahrolurum.
Ben tabi etkinlik vs derken daha disiplin veriyorum yeri geliyor kızıyorum. Ben 10 kızıyor isem babası 1 kızıyor. Babasına olan düşkünlüğü rahatlıktan özgürlükten kaynaklanıyor bunu anlıyorum tabiki ama bu böyle devam etmez umarim.
Yani benim onun için yaptıklarımı ilerde umarım anlar ve sevgisini benden esirgemez. Büyüdüğünde de böyle bir çocuk olursa kahrolurum.