- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi bozkirgulu58
-
ama hiç inandırıcı değil. 17 yaşında bir erkek telefonunda böyle gizli şeyler varsa ortada bırakmaz. herifim diye hiç kaydetmez hadi etti diyelim gizler onu. video çekse secret app indirir ne bileyim gizler yahu. bu anne de teknolojiden bu kadar anlamazken onları didik didik edemez ki. bence hiç inandırıcı değil bilemedim.
ama hiç inandırıcı değil. 17 yaşında bir erkek telefonunda böyle gizli şeyler varsa ortada bırakmaz. herifim diye hiç kaydetmez hadi etti diyelim gizler onu. video çekse secret app indirir ne bileyim gizler yahu. bu anne de teknolojiden bu kadar anlamazken onları didik didik edemez ki. bence hiç inandırıcı değil bilemedim.
Ağzıyla aydis olunur siz ne anlarsınızhem kimliğinin açığa çıkmasından korkuyor hem kocasının adını yazıyor, bir de ip kapatın demiş
videolarda gördüklerini de detaylı yazmasıda ayrı bir garip
Komik mi ?? Hey Allahım ya kadının derdine bak bi de sizin yaptığınıza.. aşırı sinirlendim.. bigün kahrınızdan ölürken biri karşınıza geçip sizinle dalga geçip kahkahalar atsa nasıl hissedersiniz acaba? Daha çok şey yazardım da neyse ...
Siz hiç zıtlaşmayın oğlunuzla tam deli zamanları zaten. Huyuna gidip ne kadar üzüldüğünüzü bu durumun normal olmadığını ve bunun için bi doktora gidelim tedavisi var bu durumun diye söyleyin. Annesi olarak analık hakkım için benim hatrım için bi deneyelim ben hep yanındayım canım oğlum.. çok üzülüyorum nolur sende biraz beni anla deyin.
Benim de bi oğlum var öyle iyi anlıyorum ki sizi bi anne olarak.. Rabbim evlatlarımızı korusun.. öyle pis bi zamanda yaşıyoruz ki böyle sapıklıklar normal gösterile gösterile geldiğimiz duruma bakın.. Allah yardımcınız olsun..
sitede pisikolog varsa lütfen beni ekleyebilir mi yalnış anlamayın parasız istemiyorum ne gerekiyorsa yaparım maddi manavi anlamda istanbulda oturuyom
Konu gercek olamayacak kadar sacma oldugu icin hicbirimiz ciddiye almadik. Ablamiz asiri derecede yakalanmaktan korkuyor, hatta bilgilerini yanlis giriyor, beni engelleyin diyor ama kocasinin adinin adnan oldugunu suan hepimiz biliyoruz. Tek tas pirlantam, herifim falan gercekten inandirici geldi mi yani size? Bu isleri gorebilecek kadar milleti ayakta uyutan cocuk telefonu ortada birakip, herifim diye sevgilisini kaydedecek?Ya gerçekten çaresiz bi kadınsa neden herkes dalga moduna geçti?
Yazık okurken üzüldüm çaresizliğine.. hadi üniversite lise mezunu olur bu ne biçim Türkçe be kadın deriz de belli ki okuma yazma konusunda sıkıntısı var ne yazdıysa yazdı anladınız mı ona bakın.
Ya belki annesi anlamıyor bakmıyor sanıp şifrelemediyse? Çocuğun çekincesi yoksa kimse hayatına müdahale etmiyorsa neden önlem alsın ki
Mesela benim de kızkardeşim var 18 yaşında, ne annem ne abim ne babam alıp da telefonunu bakmaz ne yapıyo bu kız diye.
Konu gercek olamayacak kadar sacma oldugu icin hicbirimiz ciddiye almadik. Ablamiz asiri derecede yakalanmaktan korkuyor, hatta bilgilerini yanlis giriyor, beni engelleyin diyor ama kocasinin adinin adnan oldugunu suan hepimiz biliyoruz. Tek tas pirlantam, herifim falan gercekten inandirici geldi mi yani size? Bu isleri gorebilecek kadar milleti ayakta uyutan cocuk telefonu ortada birakip, herifim diye sevgilisini kaydedecek?
hayatına müdahale etmiyorsa zaten açıp bakmazdı bence. ki sadece aile değil arkadaşlar da birbirinin telefonuna bakar yani en böyle bir videosu varsa şifresiz ya da applocksuz tutacağını hiç sanmıyorum 17 yaşında bir erkeğin.
Şu haliniz güldüğünüz şeyden daha k8mik puhahahhhahahahahahahaaaaaaaaaEvet çok komik hahahahahahahahahahahahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?