• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun bir erkek sevgilisi var rabbim kurtarbeni

bozkirgulu58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
2
0
1
30
yeni üye oldum bilgilerimi yanlis girdim lutfen adim cikiyorsa silin napacagimi bilemiyorum 2 hafta oldu soklar icindeyim allah rizasi icin adimi engelleyin cikmasin aypi adresimide kapatin oglumun labdobundan görmesin 17 yasinda bir oglum var telefonunu salonda birakmisti galerisinde keske kor olsaydim keşke o an canimi verseydim tek bir nefes dahi almasaydim da gormeseydim dedigim vidiyolar gordum kendisinden yasca buyuk gozuken 25 li yaslarinda bir erkekle beraber oluyordu agziyla falan ve cekmişler bunları neye yanacagimi sasirdim gencligi kararacak aylesi olmayacak aydis hastası olacak ne konusacagimi ne diyecegimi kimin ne diyip demeyecegine bilemedim oglum cok asidir konustum cok parladi ve soyledi erkek arkadasim var diye dunyam basima birkere daha yikildi telefonuna herifim diye kaydetmiş internetten baska yardimcim yok arastirdim duzelenler varmis pisikologa gotur diyenler var bir kadinla beraber olmasi icin cebine para koyup gondermeyi bile dusundum babasina yansimadan oglum duzelsin istiyorum cunku adnan cok kaba biridir bebeyimi tek taş pırlantamı kaybetmekte istemiyorum o benim bu dünyaadaki herşeyim galiba benimde gorduklerimden sonra pisikologa ihtiyacım var cok acı cekiyorum pisikolojim bozuldu rapbim yardım etsin napacagimneedecegim bilemedim allah aşkına yardım edin rabbim keske canimi alsaydi gormeseydim cok agliyom oglum aydis olacak diye

Son düzenleme:
Ya gerçekten çaresiz bi kadınsa neden herkes dalga moduna geçti?
Yazık okurken üzüldüm çaresizliğine.. hadi üniversite lise mezunu olur bu ne biçim Türkçe be kadın deriz de belli ki okuma yazma konusunda sıkıntısı var ne yazdıysa yazdı anladınız mı ona bakın.

Komik mi ?? Hey Allahım ya kadının derdine bak bi de sizin yaptığınıza.. aşırı sinirlendim.. bigün kahrınızdan ölürken biri karşınıza geçip sizinle dalga geçip kahkahalar atsa nasıl hissedersiniz acaba? Daha çok şey yazardım da neyse ...

Siz hiç zıtlaşmayın oğlunuzla tam deli zamanları zaten. Huyuna gidip ne kadar üzüldüğünüzü bu durumun normal olmadığını ve bunun için bi doktora gidelim tedavisi var bu durumun diye söyleyin. Annesi olarak analık hakkım için benim hatrım için bi deneyelim ben hep yanındayım canım oğlum.. çok üzülüyorum nolur sende biraz beni anla deyin.

Benim de bi oğlum var öyle iyi anlıyorum ki sizi bi anne olarak.. Rabbim evlatlarımızı korusun.. öyle pis bi zamanda yaşıyoruz ki böyle sapıklıklar normal gösterile gösterile geldiğimiz duruma bakın.. Allah yardımcınız olsun..

Ya gerçekten çaresiz bi kadınsa neden herkes dalga moduna geçti?
Yazık okurken üzüldüm çaresizliğine.. hadi üniversite lise mezunu olur bu ne biçim Türkçe be kadın deriz de belli ki okuma yazma konusunda sıkıntısı var ne yazdıysa yazdı anladınız mı ona bakın.

ama hiç inandırıcı değil. 17 yaşında bir erkek telefonunda böyle gizli şeyler varsa ortada bırakmaz. herifim diye hiç kaydetmez hadi etti diyelim gizler onu. video çekse secret app indirir ne bileyim gizler yahu. bu anne de teknolojiden bu kadar anlamazken onları didik didik edemez ki. bence hiç inandırıcı değil bilemedim.

sitede pisikolog varsa lütfen beni ekleyebilir mi yalnış anlamayın parasız istemiyorum ne gerekiyorsa yaparım maddi manavi anlamda istanbulda oturuyom

Back
X