- 16 Ekim 2017
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi bozkirgulu58
yeni üye oldum bilgilerimi yanlis girdim lutfen adim cikiyorsa silin napacagimi bilemiyorum 2 hafta oldu soklar icindeyim allah rizasi icin adimi engelleyin cikmasin aypi adresimide kapatin oglumun labdobundan görmesin 17 yasinda bir oglum var telefonunu salonda birakmisti galerisinde keske kor olsaydim keşke o an canimi verseydim tek bir nefes dahi almasaydim da gormeseydim dedigim vidiyolar gordum kendisinden yasca buyuk gozuken 25 li yaslarinda bir erkekle beraber oluyordu agziyla falan ve cekmişler bunları neye yanacagimi sasirdim gencligi kararacak aylesi olmayacak aydis hastası olacak ne konusacagimi ne diyecegimi kimin ne diyip demeyecegine bilemedim oglum cok asidir konustum cok parladi ve soyledi erkek arkadasim var diye dunyam basima birkere daha yikildi telefonuna herifim diye kaydetmiş internetten baska yardimcim yok arastirdim duzelenler varmis pisikologa gotur diyenler var bir kadinla beraber olmasi icin cebine para koyup gondermeyi bile dusundum babasina yansimadan oglum duzelsin istiyorum cunku adnan cok kaba biridir bebeyimi tek taş pırlantamı kaybetmekte istemiyorum o benim bu dünyaadaki herşeyim galiba benimde gorduklerimden sonra pisikologa ihtiyacım var cok acı cekiyorum pisikolojim bozuldu rapbim yardım etsin napacagimneedecegim bilemedim allah aşkına yardım edin rabbim keske canimi alsaydi gormeseydim cok agliyom oglum aydis olacak diye
Son düzenleme: