Oglumun bogazina şeker kaçtı

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Vermemem lazimdi cok aglayinca dayanamayip verdim ogluma minik bonibon seker kacti bi 20 dk oldu şekerden mi yoksa korktugu icin mi anlamadim ama kustu bayagi seker cikmadi annemdeyim onlarda il disina ciktilar evde tekiz anlayacaginiz oglumun gecirdigi 4 tane ameliyatlari nedeniyle doktor fobisi var daha cok korkutmak istemiyorum bisey olur mu diye korkuyorum napsam gotursem mi acaba acil degil rahatladi bayagi ama icim icimi yiyor :((

Çocuk rahatladıysa ciğere filan gitmemiş demektir. Solunum yoluna kaçsa bilirdiniz zaten. Boğulurdu anında. Ben olsam bir şey yapmazdım açıkçası. Tek tereddütüm bağırsaklarına takılması filan olurdı ama şeker de eriyen bir şey. Midede erir gider. Acillik bir şey yok.

insallah hicbisi yoktur ama kesinliklee doktora en acilinden goturun. suanki durumuna bakarak karar vermeyin. cigere kacmasi cok ciddi bi durum. ki insallah oyle bisi yoktur.

Çocuk rahatladıysa ciğere filan gitmemiş demektir. Solunum yoluna kaçsa bilirdiniz zaten. Boğulurdu anında. Ben olsam bir şey yapmazdım açıkçası. Tek tereddütüm bağırsaklarına takılması filan olurdı ama şeker de eriyen bir şey. Midede erir gider. Acillik bir şey yok.

Bonibon diyor muhtemelen içi çikolata dışı şeker olan renkli minik düz şekeri diyor

O zaten erir öyle bağırsak vs takılmaz tabii oğlum dediği 3-5 aylık Bebek değilse

Şimdi baktım da oğlunuzun özel rahatsızlığı varmış

O zaman doktora gitmeniz tabii lazım

Sağlıkçı değilim ama ben de Sevde gibi düşünüyorum, soluk borusuna falan kaçsaydı anlardınız eminim. Yine de içinizi ferahlatmak adına götürün tabi.

Ha bir de naçizane tavsiyem, çocuğun yanlış davranışlarını pekiştirmeyin. Ağladıkça şeker verir kucağınıza alırsanız bir şeyleri yaptırmak için sürekli ağlar. Sustuktan sonra vermek lazım. Geçmiş olsun.

canim yanlis yonlendirmemek gerek. bu durumlarda bi kac saat sonra baslayan sikayetler de olabiliyo. cigere kacmasi durumunda

Back
X