Çocuk Hastalıkları oglumun boynu saga dogru egik bilgisi olan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
23
45
merhaba 15 aylık ıkız cocuklarım var yalnız oğlumun boynu saga dogru egık tututor sankı tortikolısten suphelendık cocuk doktoruna goturdum boyundan ultrason cektı ama bır sorun yok dedı ıcım hıc rahat deyıl devamlı takıp edıyorum egrı tutuyor bu konuda bılgısı olan varmı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

merhaba 15 aylık ıkız cocuklarım var yalnız oğlumun boynu saga dogru egık tututor sankı tortikolısten suphelendık cocuk doktoruna goturdum boyundan ultrason cektı ama bır sorun yok dedı ıcım hıc rahat deyıl devamlı takıp edıyorum egrı tutuyor bu konuda bılgısı olan varmı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
fizik tedaviye götürün.

Merhaba konu eski ama benim bi akrabanın çocuğuda eğri tutuyordu onun problemi gözde çıktı gözdeki eğriliği düzeltmek için boynunu ediyormus çocuk.belki bundandir.gozune yapılan çok basit bir müdahaleyle sorun hallolmustu.bir göz doktoruna goturun isterseniz

Back
X