Oğlumun büyüdüğünü görmek istiyorum

Mutluaskm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
61
17
13
Tekirdağ
Okadar mutsuzum ki çünkü sağlık sorunum war oğlumu büyütmek istiyorum çok şükür iyim ama bugun aldığım tahlil sonuçlarım beni korkutuo yarın hastaneye kontrole tedawwiye gidicem kötü bişi duymak istemiyorum korkuyorum

Neden böyle düşünüyorsun
Nedir hastalığın
Umutsuzluğa kapılma n'olur
Kötü düşünüp, kötüyü çağırma

canım neyin var umutsuzluğa kapılma Allahtan şifa dile ömrü de veren derti de çareyide

Okadar mutsuzum ki çünkü sağlık sorunum war oğlumu büyütmek istiyorum çok şükür iyim ama bugun aldığım tahlil sonuçlarım beni korkutuo yarın hastaneye kontrole tedawwiye gidicem kötü bişi duymak istemiyorum korkuyorum

Yarın siz hastaneye giderken tahlil yaptırsa sapasağlam çıkacak bir sürü anne ya da anne adayı farklı sebeplerden hayatlarını kaybedecekler dünyanın farklı yerlerinde...

Hiçbirimizin yarına çıkacağının garantisi yok, hepimiz aynı durumdayız.

Allah kimseyi ne yavrusundan ne annesinden ayırsın temennimiz var sadece...

Sonucu bizimle paylaşın yarın...

Çok sağolun kardeşlerim immun yetmezlik hastalım yani bağışıklık yetmezliği vücudum her hastalığı yakalanabilirim vücudum mikroplarla virüslerle cok zor savasıo ama çok şükür ilacı war kullanıorum çok çok iyim ama bugun aldığım sonuç beni korkuttu çünkü bi tahlilim oldukça çok yüksek çıktı doktorum bu asla yükselmez dediği anormal derecede yükselmiş yarın gitmem lazım ama gitmek istemiorum

yarına kimin çıkacağı belli değil kimsenin garantisi yok takdir ne ise o olur. rabbim hayırlısını versin ölümün de yaşamında.
inşallah korktuğunuz başınıza gelmez çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah.

geçmiş olsun öncelikle canım neyin var..

Çok sağolun kardeşlerim immun yetmezlik hastalım yani bağışıklık yetmezliği vücudum her hastalığı yakalanabilirim vücudum mikroplarla virüslerle cok zor savasıo ama çok şükür ilacı war kullanıorum çok çok iyim ama bugun aldığım sonuç beni korkuttu çünkü bi tahlilim oldukça çok yüksek çıktı doktorum bu asla yükselmez dediği anormal derecede yükselmiş yarın gitmem lazım ama gitmek istemiyorum[/QUOTE sadece ımmunoloji testin mi yüksek çıktığı için korkuyorsun sen .eğer öyleyse korkma benimde başıma geldi bazen ufak bir diş iltihabından bazen bir kıl dönmesinden bile çıkabiliyor çok yüksek bu test .ama her yüksek çıktığı kötü anlamına gelmez.korkma .allah şifa versin..geçmiş olsun ..yaz yine durumunu haber ver

geçmiş olsun Allah şifa versin kötü düşünüpte kendini sıkma inşallah sonuçların iyi çıkar

Çok sağolun kardeşlerim immun yetmezlik hastalım yani bağışıklık yetmezliği vücudum her hastalığı yakalanabilirim vücudum mikroplarla virüslerle cok zor savasıo ama çok şükür ilacı war kullanıorum çok çok iyim ama bugun aldığım sonuç beni korkuttu çünkü bi tahlilim oldukça çok yüksek çıktı doktorum bu asla yükselmez dediği anormal derecede yükselmiş yarın gitmem lazım ama gitmek istemiorum
Git lütfen. Oğlun var, sana ihtiyacı olan bi sürü insan vardır hayatında. Sen varsın. Sana verilen bir yaşam var. Moralini dusuruyorsun böyle düşünerek. Lütfen yapma. Sımsıkı tutun. Bırakma!

Back
X