- Konu Sahibi cimcime eses
Merhabalar 4,5 ve 5,5 yaşlarında iki oğlum var.
Küçük oğlumun küçüklükten bu yana çıplak tene karşı ilgisi var.
Kol, göğüs neresi denk gelirse ora ile temas etmek istiyor.
Pipisiyle oynamayı çok seviyor ve geçenlerde 'anne pipime bişey oluyor' dedi ve baktık uzamış.
Ben çalışıyorum ve çocuklara annem bakıyor. Eylülde nasipse okula başlayacaklar.
Annem geçenlerde bir olaya şahit olmuş.
Benim afacanlar salona geçip pipilerini açmış oynuyorlarmış.
Küçük oğlumun hazmedememişken şimdi büyük oğlumun aynı şeyleri yapması moralimi çok bozdu
Normal karşılamak mı doğru olan yoksa uyarmak mı bilemedim.
Tv'den hep uzak tuttum, son yıllarda ise sadece güvendiğim kanallarda çizgi film izletiyorum.
Biz zaten tv karşısına oturup vakit geçirmeyiz dolayısıyla dizi ve filmlerden etkilenmeleri mümkün değil.
Mahrem bölgeleri iki çocuğuma da öğrettik, bununla alakalı kitaplar okudum.
Son yıllarda yaşanan taciz olaylarından çok etkilendim, çocuklarımın bunları yapmasına tahammül edemiyorum. Güvendiğim bir pedagog bulamadım. Sizce ne yapmalıyım?
Küçük oğlumun küçüklükten bu yana çıplak tene karşı ilgisi var.
Kol, göğüs neresi denk gelirse ora ile temas etmek istiyor.
Pipisiyle oynamayı çok seviyor ve geçenlerde 'anne pipime bişey oluyor' dedi ve baktık uzamış.
Ben çalışıyorum ve çocuklara annem bakıyor. Eylülde nasipse okula başlayacaklar.
Annem geçenlerde bir olaya şahit olmuş.
Benim afacanlar salona geçip pipilerini açmış oynuyorlarmış.
Küçük oğlumun hazmedememişken şimdi büyük oğlumun aynı şeyleri yapması moralimi çok bozdu
Normal karşılamak mı doğru olan yoksa uyarmak mı bilemedim.
Tv'den hep uzak tuttum, son yıllarda ise sadece güvendiğim kanallarda çizgi film izletiyorum.
Biz zaten tv karşısına oturup vakit geçirmeyiz dolayısıyla dizi ve filmlerden etkilenmeleri mümkün değil.
Mahrem bölgeleri iki çocuğuma da öğrettik, bununla alakalı kitaplar okudum.
Son yıllarda yaşanan taciz olaylarından çok etkilendim, çocuklarımın bunları yapmasına tahammül edemiyorum. Güvendiğim bir pedagog bulamadım. Sizce ne yapmalıyım?