• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun çis yaparken pipisi şisiyor

Ardemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
212
182
33
41
Merhaba doğru yermi bilmiyorum ama burda daha çok bilgi alırım.diye buraya açıyorum 3 yaşında oğlumun pipisi çiş yaparken şişiyor sonra iniyor neden olabilir ağrı acı yok yeni yeni tuvalete yapmaya başladı çok canımı sıkıyor bu durum doktor korkusunda var ortalığı yıkıyor doktorda bilgisi olan varmi acaba

Merhaba doğru yermi bilmiyorum ama burda daha çok bilgi alırım.diye buraya açıyorum 3 yaşında oğlumun pipisi çiş yaparken şişiyor sonra iniyor neden olabilir ağrı acı yok yeni yeni tuvalete yapmaya başladı çok canımı sıkıyor bu durum doktor korkusunda var ortalığı yıkıyor doktorda bilgisi olan varmi acaba
ortalığı yıksa da doktora götürün mutlaka önemli bişiy olabilir. geçmiş olsun.

Normal diye biliyorum ben anormal bir şişme mi var çiş yaparken erkeklerde öyle olur zaten

Hiç bilmiyorum ki ilk çocuğum önceden olmuyordu ama so 1 haftadır şişiyor kendimi yapıyor baskıyla uzağa falan çiş yapmak icin anlayamiyorum

Teşekkür ederim korku var çocukta en son götürdüğümde doktor cocuk gelisimcisine götürün dedi muayene bile ettirmiyor
Götürmeyin doktora. Ciddi bişey varsa iyice ilerlesin, enfeksiyon falan olsun böbreklerine vursun. Çocuk komaya girene kadar bekleyin korkuyor diye. Komaya girince götürürsünüz 😡

Götürmeyin doktora. Ciddi bişey varsa iyice ilerlesin, enfeksiyon falan olsun böbreklerine vursun. Çocuk komaya girene kadar bekleyin korkuyor diye. Komaya girince götürürsünüz 😡
Bu şekilde mi cevap yazıyorsunuz burda sıkıntımı paylaşmışım gitmiyor diyorum muayene ettirmiyor kendini ne yapabilirim belki tecrübeli aanneler normal diyecek zor durumda kalırsam goturcem tabi

Benimde oğlum 10 aylık çiş yaparken şişiyor pipisi yaptıktan sonra iniyor. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum herkeste oluyo bu kuzenlerimin çocukları da aynı şekilde oluyormuş. Korkma bence canım ama için rahat etmiyorsa sen gene götür bi doktora

Benimde oğlum 10 aylık çiş yaparken şişiyor pipisi yaptıktan sonra iniyor. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum herkeste oluyo bu kuzenlerimin çocukları da aynı şekilde oluyormuş. Korkma bence canım ama için rahat etmiyorsa sen gene götür bi doktora
Teşekkür ederim bende bunu merak ettim herkeste olan birşey mi diye ilk cocuk olunca annemde biraz panikletti keyfi yerinde ağrısı falan olmayınca normal mi degilmi bilemedim

Back
X