- Konu Sahibi ladymarmelat
-
Rabbim banada sizin anlayışınızdan versin :)anam en dağınık burç kardeşim aslan odasından bardak toparlıyorum duş aldığı havluyu yatağa atıp gidiyor. 1 saat önce evden çıktı battaniyesini dağınık bıraktı. işin zor canım :) değişmiyorlar. ama giyimine çok önem verirler üstleri temiz olacak rahat olacaklar sıkıntıya gelemiyorlar
Rice ederim okulda beslenmesini öğretmeni toplamasın her sabah goz hizasına eğilerek annecim okulda bazı görevlerin var beslenme çantanı lütfen topla ve getir başarabilirsin diyede destekleyin aslında çocuklar bizim yönlendirmemize cesaret vermemize çok ihtiyaç duyuyorlar okuldan gelince hususen oturup ilgilenmek sohbet etmek çok iyi geliyor çocuklara bu dönemler geçici hasar bırakmadan ana oğul çözüm bularak mutlu mesut vakit geçirin insallahbunu denicem çok teşekkür ederim öneriniz için
bir süre sonra umursamamaya arada da cinnet geçirmeye başlıyorumRabbim banada sizin anlayışınızdan versin :)
Ay yok bence anneliği beceremiyorum diye düşünmeyin. 1. Sinifmis daha ya. Okul açılalı ne kadar oldu ki daha. Zamanla ogrenecek. Sadece yanında onun dağınık olduğunu söylemeyin bence. Yani bunu kabullenmesin. Ben zaten dağınıgim diye dusunmesin.Bende böyle kabul edeyim diyorumda olmuyor bu sefer öğretmen şikayet edince benim bütün enerjim tükeniyor.bugün şeytan diyoki mesela topla eşyalarını marmelat git otur evinde çalışma.bir insan anneliği beceremiyorum hissine kapılınca ne zor oluyormuş meğer
Benim ablam aslan burcu çok düzenli ve ben bıktım artık onun düzenindenanam en dağınık burç kardeşim aslan odasından bardak toparlıyorum duş aldığı havluyu yatağa atıp gidiyor. 1 saat önce evden çıktı battaniyesini dağınık bıraktı. işin zor canım :) değişmiyorlar. ama giyimine çok önem verirler üstleri temiz olacak rahat olacaklar sıkıntıya gelemiyorlar
Burcla alakali degildir nence nende aslanim ama cocuklende topluydum şimdide.aslan burcu yaa buda çok önemliymiş :)
Bende aslanım ve ablaniz gibiyimBenim ablam aslan burcu çok düzenli ve ben bıktım artık onun düzeninden
5 yaşında da daginiktim 15 yaşımda da 25 yaşımda da...
Hiçbir şekilde duzelecegimi düşünmüyorum...
Annem de çok çekti eskiden, sonra çareyi odanın kapısını kapatmakta buldu^^
Amanın bırak dağınık kalsınBende aslanım ve ablaniz gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?