- Konu Sahibi ladymarmelat
Merhaba güzel arkadaşlarım.uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama bu benim açtığım ilk konum.gerçekten çok zorlandığım bi konu olduğu için tecrübeli anneler ve eğitimci arkadaşlardan yardım istiyorum.
Şimdi benim oğlum 1.5 yaşından beri kreşe gider hep özel kreşte devam etti.
dolayısıyla orada dağınıklık söz konumuz bile olmadı.
bu sene 1.sınıfa başladık ve okulumuzu öğretmenimizi seviyoruz maşallah.
Problemimiz şu ki; oğlumdan sürekli şikayet var.
hep dağınık olduğunu söylüyor öğretmeni;ilk gün hırkası kayboldu,şimdi kalemliği ve dosyası kayıp.
Bir şeyine sahip çıkma huyu yok.
Bunun dışında beslenme çantasını bile kendisi toplamak istemiyormuş hep öğretmeni topluyormuş.
Şimdilerde de bir pantolon mevzumuz var.
Beyimiz pantolonla rahat olmadığından eşofmanla okula gitmek istiyor öğretmeni de bunu desteklemiş nasıl mutlu olursa öyle gelsin çünkü pantolon huzursuz ediyor demiş.
Benim öğrenmek istediğim ;tek çocuğum var ya tecrübesizim sanıyorum;bir tek benim oğlumda mı bu problem var.Her çocuk biraz dağınık değil midir.
Evde odanı topla dediğimde toplar ama birazcık nazlanarak.oyuncaklarını başkalarına vermek istemiyorum dersem tehlikeyi anlar hemen tertemiz olur odası.
ben şimdi ne yapayım?
Not: konuştuk daha önce pek dinlemek istemiyor.sanki minik cezalar daha mı etkili olur
Şimdi benim oğlum 1.5 yaşından beri kreşe gider hep özel kreşte devam etti.
dolayısıyla orada dağınıklık söz konumuz bile olmadı.
bu sene 1.sınıfa başladık ve okulumuzu öğretmenimizi seviyoruz maşallah.
Problemimiz şu ki; oğlumdan sürekli şikayet var.
hep dağınık olduğunu söylüyor öğretmeni;ilk gün hırkası kayboldu,şimdi kalemliği ve dosyası kayıp.
Bir şeyine sahip çıkma huyu yok.
Bunun dışında beslenme çantasını bile kendisi toplamak istemiyormuş hep öğretmeni topluyormuş.
Şimdilerde de bir pantolon mevzumuz var.
Beyimiz pantolonla rahat olmadığından eşofmanla okula gitmek istiyor öğretmeni de bunu desteklemiş nasıl mutlu olursa öyle gelsin çünkü pantolon huzursuz ediyor demiş.
Benim öğrenmek istediğim ;tek çocuğum var ya tecrübesizim sanıyorum;bir tek benim oğlumda mı bu problem var.Her çocuk biraz dağınık değil midir.
Evde odanı topla dediğimde toplar ama birazcık nazlanarak.oyuncaklarını başkalarına vermek istemiyorum dersem tehlikeyi anlar hemen tertemiz olur odası.
ben şimdi ne yapayım?
Not: konuştuk daha önce pek dinlemek istemiyor.sanki minik cezalar daha mı etkili olur