Mrb bu yil ilkokula baslayacak oglum var.Normalde evde sakin sevecen bir cocuktur soz dinlemedigi ve inatlastigi da cok olur ve cok cabuk aglamaya baslar susmak bilmez.Asil sorunumuz disarda arkadaslariyla oynarken ortaya cikiyor.Disarida dur durak bilmiyor surekli kovalamaca oynamak istiyor arkadaslari baska birsey oynarsa onlarin oyununu bozup onlari kizdirip kaciyor.Ya da bir oyun oynuyorlar hep beraber bi bakiyorum bizimki arkadasinin hosuna gitmeyen bir hareket yapip (mesela poposuna vuruyor ya da elindeki biseyi aliyor )onu kizdiriyor sonra gulerek kaciyor.Yani surekli bi kizdirma pesinde.Cok konustum cok ugrastim neden oyle yaptigini sordum yanlis oldugunu boyle yaparsa arkadaslarinin onunla oynamak istemeyecgini de soyledim.Yok disari cikinca yine ayni..Bu sekilde davrandigi icin de hep kavga cikiyor.Konusarak cozemiyorum istemesem de ceza verdim disari cikmama gibi o da fayda etmedi.Ne yapacagimi sasirdim.Anasinifinda da arkadaslarini kizdirdigi sikayeti aliyordum hatta bu yuzden bi arkadasiyla yumruklasmisti.Cocuk buna vurmus.Simdi ilkokula baslayacak ne olacak bilmiyorum.
Guncelleme 1
kul basladi daha ilk haftadan sikayet gelmeye basladi.Arkadaslarinin oyununu bozuyor ve onlarin canini acitan seyler yapiyor diye
Boyle davraninca da dişlaniyor tabi mutsuz geliyor eve. Ogretmeni konusmus ben de konusup uyardim baska ne yapilir bilmiyorum.Nasil cozmeliyim ya da boyle davranmasinin sebebini bulamiyorum.
Guncelleme 1

Son düzenleme: