Oğlumun dişleri :(

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar oğlum diş çıkarmaya başladı. 1haftadır uyku durak bilmiyorum. Biliyorsunuzki hamileyim 33 haftalık. Karnım burnuma dayandı. Tek başıma kaldıramaz taşıyamaz kucakta tutamaz oldum benden başkasıyla durmuyor. Başkası dediğimde zaten bakmayan baba ve babanne... Onlarada emanet edemiyorum çünkü çocuk sanki iğne bayırıyorlar hemen ağlamaya başlıyor. Tabii nazıda bana geçiyor artık delirme noktasına geldim çok bunaldım. Şuan ki halimizi bi görseniz o karnımın üstünde yatıyor ben altta yatıyorum bu süreci nasıl atlatıcam nolur fikirlerinixi bekliyorum

Bu süreci sabrederek atlatabilirsiniz.zira çocuğunuz küçükken ikinci bir çocuğu yapmanın zor olduğunu bilerek yapmışsınızdır sanıyorum.Allah sabır versin...

Bu süreci sabrederek atlatabilirsiniz.zira çocuğunuz küçükken ikinci bir çocuğu yapmanın zor olduğunu bilerek yapmışsınızdır sanıyorum.Allah sabır versin...
Kaza kurşunu derlerya bu o işte.. Bu çocuk isteyerek olmadı cnm malesef

3 gün sonra yaşına girecek
Artık söz dinlemeye başlamıştır.
Oyalayacak onu yoracak aktiviteler yapabilirsiniz.Artık kucağa gelmek istediğinde onunla büyük insanla konuşuyormuş gibi konuşup dinlemesini sağlayabilirsiniz.
Doğumunuza az kalmış sanırım doğumdan sonra daha fazla yıpranmamak için biraz sabırlı olun.
Allah kolaylık versin :)

Saolun teşekkür ederim :) aslında çok uslu bir çocuktur. Ama ağrısı sızısı oluyorki oluyordur da mızmız birde sesimiz kısılmış :) karga gibii sosisim benim benden başka kimdeyi istemiyor. Haliyle çok yoruldum belim sırtım deli gibi ağrıyor

Sizi öpüyormuş teyzoşlar :)))

Eklentiler

• IMG-20160327-WA0017.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 79
Ayy maşallah çok tatlı .
Bu mu yapıyor bütün huysuzlukları hiç de belli etmiyor köfte hor
Tecrübeli anneler yardımcı olur artık ben bebişi görünce yazmadan geçmeyeyim dedim

Kimse bakmayonca çok zor oluyor ben artık saat 9 dedimmi yatıyorum ya varmı böyle birşey :-o

Ayy maşallah çok tatlı .
Tecrübeli anneler yardımcı olur artık ben bebişi görünce yazmadan geçmeyeyim dedim
:))) onun bana bir zararı yok inanki sadece kucak kucak kucak almayıncada annaahhh gell hadi gidikk addaahhh diyr bağırıyor. Kucak yok deyincede gözleri kısıyor başlıyor yalandan ağlamaya birde görsen hiç aslı yok bide sesi kısılmış halimiz komedi

Ayy maşallah çok tatlı .
O ne yere bakan yürek yakan sen bi bilsen varya seni parmağında oynatır çok fena

Kaza kurşunu derlerya bu o işte.. Bu çocuk isteyerek olmadı cnm malesef
Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin ama ben pek kaza kurşunı olayına inanmıyorum bende 3sene korundum ama başıma bi iş gelmedi pek anlamıyorum yani ama inşAllah benmde başıma gelir ikinci çocuğumda

Maşallah çok tatli oglunuz Allah bağışlasın. Allah sana sabir versin sana sunacak bir fikrim yok bu konuda maalesef. Benim oglumda zor dis cikariyor 15 aylik ve günlerimiz zor geciyor dişlerinden

oğlum 9 aylıkken bende hamile kaldım kızıma
o süreci anlatmak anlatamam yaşayan bilir sadece
ben kusuyorum oğlum bacaklarıma yapışır ağlar,kuçağıma gelmek ister halim yok
yemesi sorun uyuması sorun bir çocuk
yani o dönemlerimi nasıl geçirmişim şu zamana nasıl geldim allah bilir
zor zamanlar zor geçecek ama sabır dileyin ve güçünüzü her zaman toplayın
sizin kadar size yardım edecek kimse olmayacak
ve o evlatların sadece size ihtiyaçı olacak

Haklısınız zaten benden başka kimsenin de bana faydası olmuyor

Maşallah çok tatli oglunuz Allah bağışlasın. Allah sana sabir versin sana sunacak bir fikrim yok bu konuda maalesef. Benim oglumda zor dis cikariyor 15 aylik ve günlerimiz zor geciyor dişlerinden
Allah razı olsun çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…