3 gün sonra yaşına girecekOğlunuz kaç aylık ?
Kaza kurşunu derlerya bu o işte.. Bu çocuk isteyerek olmadı cnm malesefBu süreci sabrederek atlatabilirsiniz.zira çocuğunuz küçükken ikinci bir çocuğu yapmanın zor olduğunu bilerek yapmışsınızdır sanıyorum.Allah sabır versin...
Artık söz dinlemeye başlamıştır.3 gün sonra yaşına girecek
Saolun teşekkür ederim :) aslında çok uslu bir çocuktur. Ama ağrısı sızısı oluyorki oluyordur da mızmız birde sesimiz kısılmış :) karga gibii sosisim benim benden başka kimdeyi istemiyor. Haliyle çok yoruldum belim sırtım deli gibi ağrıyorArtık söz dinlemeye başlamıştır.
Oyalayacak onu yoracak aktiviteler yapabilirsiniz.Artık kucağa gelmek istediğinde onunla büyük insanla konuşuyormuş gibi konuşup dinlemesini sağlayabilirsiniz.
Doğumunuza az kalmış sanırım doğumdan sonra daha fazla yıpranmamak için biraz sabırlı olun.
Allah kolaylık versin :)
Ayyy maşallahBuda benim şekerlemem
Canım benim Allah sağlıklı kucağına alıp emzirmeyi nasip etsin inşallah :)Ayyy maşallah
Benim de oğlum olacak inşallah böyle tatlı olur, emziresim geldi valla, göğüslerim sızladı şu an
:))) onun bana bir zararı yok inanki sadece kucak kucak kucak almayıncada annaahhh gell hadi gidikk addaahhh diyr bağırıyor. Kucak yok deyincede gözleri kısıyor başlıyor yalandan ağlamayaAyy maşallah çok tatlı .
Bu mu yapıyor bütün huysuzlukları hiç de belli etmiyor köfte hor
Tecrübeli anneler yardımcı olur artık ben bebişi görünce yazmadan geçmeyeyim dedim
O ne yere bakan yürek yakan sen bi bilsen varyaAyy maşallah çok tatlı .
Bu mu yapıyor bütün huysuzlukları hiç de belli etmiyor köfte hor
Tecrübeli anneler yardımcı olur artık ben bebişi görünce yazmadan geçmeyeyim dedim
Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin ama ben pek kaza kurşunı olayına inanmıyorum bende 3sene korundum ama başıma bi iş gelmedi pek anlamıyorum yani ama inşAllah benmde başıma gelir ikinci çocuğumdaKaza kurşunu derlerya bu o işte.. Bu çocuk isteyerek olmadı cnm malesef
Allah razı olsun çok teşekkürlerMaşallah çok tatli oglunuz Allah bağışlasın. Allah sana sabir versin sana sunacak bir fikrim yok bu konuda maalesef. Benim oglumda zor dis cikariyor 15 aylik ve günlerimiz zor geciyor dişlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?