Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeker hamurunu nasıl yapıyosunuz acaba merak ettmde:) bu arada harika görünüyo pastalar
bende ikizlerimin doğum gününde böyle bi pasta yapmak veye yaptırtmak istiyorum yorgunluk ve dağınıklık dışında:) nekadara mal olmuştu
ben marsmalow kullandım şeker hamuru burda bulmak mümkün değil kendim yapmak istedim fakat içeriğindeki maddelerden korktum oranlarını tutturamamaktan daha doğrusu. Böyle gayet kolay oldu aslında![]()
ellerine sağlık ata sevencim çok güzel olmuş ben de yeni yıla yapmak istiyorum marsmellowlardan umarım yapabilirim
çok teşekkür ederim alakanıza.tek tek acıklamışsınız çok sağolun.bende krema yaparken aynı yöntemi kullanırım hep daha güzel bi tad çıkıyo ortaya.pasta yapmayı çok seviyorum.ikizlerimin d.gününe daha var ama ben şimdiden bişeyler tasarlamaya başladım.d.günü yaklaştığında sizi zahmete sokup pastalardan birisinin tarifinin tamamını isticem :)
çok teşekkür ederim canımm onore oldumeminim yaparsın loveli sen becerikli ekim annelerindensin biliyorumyapınca resmini ekle mutlaka görelim
sevgili bahes şimdi vaktim yok ama bir kaç gün içinde ayrıntılı tarif eklerim. Hatta oğluma doğum gününde yaptığım linzer kurabiyelerin tarifini de vericem çok basit ve süslemesi de zevkli ikizler kaç yaşına girecekler? ikiz anneliği aynı anda iki kere anne olmak kolay değildir mutlaka Allah güç versin ikizlerini de öpüyorum![]()