Oğlumun dudakları.. Bakar mısınız lütfen?

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Kızlar 3 yaşındaki oğlumun dudaklarının etrafında iki üç gündür bir kızarıklık farkettim. Basit bir şeydir diye bekledim. Ama bu sabah kızarıklık iyice artmış. Kıpkırmızı olmuş. Randevum olmadığı için hastaneye gidemiyorum. En erken pazartesi götürebilirim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kötü bir şeyin belirtisi olabilir mi? İlk defa böyle bir şey gördüm

Son düzenleme:
Randevu şart değil ki
gidebilirsiniz randevu sadece kolaylaştırıyor

Siz oğlunuzun yaşını bünyesini vs biliyorsunuz ama biz bilmiyoruz ki

Bu oğul 3 günlük mü 3 aylık mı 3 yaşında mı 13 yaşında mı 30 yaşında mı

Bilindik bir rahatsızlığı alerjisi ilaç kullanımı var mı

Bir de kızarıklık sivilce gibi mi yalamış gibi mi dudağın etrafındaki deri gibi mi

Biz buradan ne desek boş

Geçen arkadaşın kızının azıcık kızarık idi bîr kaç saat sonra kıpkırmızı oldu dudağı değil çevresi de annesi her sene olur kışın sabah doktordaydık o da bir şey demedi dedi

Sonuç doktora gidin

Dudaklara şişlik var ise allerji dir
Bepantol ile geçiyorsa kuruluk yada tahriş tir
Yada ağzına aldığı şeylerde zarar vermiş olabilir

Hayır kuruma yok. Sanki kırmızı şeker yemiş de dudağının etrafına bulaştırmış gibi duruyor

Yukarıda anlattığım arkadaşın kızınınki de öyleydi

Soğuk vs çarptı mı

O kışları oluyor dedi onun kızı 5 yaşında saatlerce benim oğlanla oynadılar bulaşmadı falan da

Kaç aylık oğlunuz yada kaç yaşında?
Bebekken benim kızımda domates yediğinde oluyordu bahsettiğiniz tarzda kızarıklık,alerji olabilir ,ama yinede doktora götürmekte fayda var.
Geçmiş olsun.

En azından resim koysaydınız. Soğuktan olmasın?

Yukarıda anlattığım arkadaşın kızınınki de öyleydi

Soğuk vs çarptı mı

O kışları oluyor dedi onun kızı 5 yaşında saatlerce benim oğlanla oynadılar bulaşmadı falan da
Ama o zaman kuruma döküntü olması gerekmez mi? Oğlumun derisi yumuşak, kuruluk da yok.

Ama o zaman kuruma döküntü olması gerekmez mi? Oğlumun derisi yumuşak, kuruluk da yok.

O zaman kuru değildi belki iyileştirin kurur

Kızı ilk görünce şeker yemiş tüm ağzı ve etrafı ile sanmıştım

Kuru değil tam tersine ıslak görünüyordu bir kaç saat içinde de arttı iyice yalamıyordu da öyle

Aynen oğlumunki de öyle görünüyor. İnşallah soğuktandır. Pazartesiye kadar geçmezse götürücem doktora. Teşekkürler

acile götürebilirsiniz...

Alerji bölümüne mi götürdünüz çocuğu?
3 yaşında oğlum
Haftasonuydu,bepantenplus sürmüştüm o gün geçmişti 1 gün sonra,doktorumuz alerji olsa dahi testler şu an kesin sonuç vermez demişti,uzun bir süre vermedim domates,şu an yiyor,sorun kalmadı.
Bir kezde portakal yediğinde olmuştu aynısı. Şu an ikisinide yiyebiliyor. Alerjisi yok yani.

Gugıl amcadan el ayak ağız hastalığına, 6.hastalığa bakın. Görüntüler benziyor mu? Ateş varsa yüksek ihtimalle el ayak ağız hastalığı olabilir. 1 yaşındaki oğlum daha geçen hafta atlattı. Malesef 3 doktor (2si çocuk biri acil doktoru) bilemedi. Gereksik ilaçlara boğdular(penisilin gibi) eğer bu ise rahatsızlığı korkmayın geçiyor. Ama bulaşıcı bir hastalık olduğunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…