- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Hayır kuruma yok. Sanki kırmızı şeker yemiş de dudağının etrafına bulaştırmış gibi duruyorKuruyorsa yaladığı için olmasın?
Ateşi falan var mı?
Malesef buradaki hastane randevuyla çalışıyor. 10 tane randevusuz hasta kaydı alıyorlar o da sabah erkenden bitiyor.Randevu şart değil ki
gidebilirsiniz randevu sadece kolaylaştırıyor
Hayır kuruma yok. Sanki kırmızı şeker yemiş de dudağının etrafına bulaştırmış gibi duruyor
En azından resim koysaydınız. Soğuktan olmasın?Kızlar 3 yaşındaki oğlumun dudaklarının etrafında iki üç gündür bir kızarıklık farkettim. Basit bir şeydir diye bekledim. Ama bu sabah kızarıklık iyice artmış. Kıpkırmızı olmuş. Randevum olmadığı için hastaneye gidemiyorum. En erken pazartesi götürebilirim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kötü bir şeyin belirtisi olabilir mi? İlk defa böyle bir şey gördüm
Ama o zaman kuruma döküntü olması gerekmez mi? Oğlumun derisi yumuşak, kuruluk da yok.Yukarıda anlattığım arkadaşın kızınınki de öyleydi
Soğuk vs çarptı mı
O kışları oluyor dedi onun kızı 5 yaşında saatlerce benim oğlanla oynadılar bulaşmadı falan da
Alerji bölümüne mi götürdünüz çocuğu?Kaç aylık oğlunuz yada kaç yaşında?
Bebekken benim kızımda domates yediğinde oluyordu bahsettiğiniz tarzda kızarıklık,alerji olabilir ,ama yinede doktora götürmekte fayda var.
Geçmiş olsun.
Ama o zaman kuruma döküntü olması gerekmez mi? Oğlumun derisi yumuşak, kuruluk da yok.
Aynen oğlumunki de öyle görünüyor. İnşallah soğuktandır. Pazartesiye kadar geçmezse götürücem doktora. TeşekkürlerO zaman kuru değildi belki iyileştirin kurur
Kızı ilk görünce şeker yemiş tüm ağzı ve etrafı ile sanmıştım
Kuru değil tam tersine ıslak görünüyordu bir kaç saat içinde de arttı iyice yalamıyordu da öyle
acile götürebilirsiniz...Kızlar 3 yaşındaki oğlumun dudaklarının etrafında iki üç gündür bir kızarıklık farkettim. Basit bir şeydir diye bekledim. Ama bu sabah kızarıklık iyice artmış. Kıpkırmızı olmuş. Randevum olmadığı için hastaneye gidemiyorum. En erken pazartesi götürebilirim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kötü bir şeyin belirtisi olabilir mi? İlk defa böyle bir şey gördüm
Haftasonuydu,bepantenplus sürmüştüm o gün geçmişti 1 gün sonra,doktorumuz alerji olsa dahi testler şu an kesin sonuç vermez demişti,uzun bir süre vermedim domates,şu an yiyor,sorun kalmadı.Alerji bölümüne mi götürdünüz çocuğu?
3 yaşında oğlum
Malesef buradaki hastane randevuyla çalışıyor. 10 tane randevusuz hasta kaydı alıyorlar o da sabah erkenden bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?