Cok gecmis olsun öncelikle
Tahlil yaptirmaniz daha iyi olur
Sonucuna göre uygun ilac verilir.basit bi ishal olsaydı, uygun beslenmeyle yeniden normale donerdi
Amip te olabilir. Küçük çocuklarda en sık o oluyor
ishal hafife alınacak bişey degil
bide okuldan bulaşmışşsa
rota virüsi olabilir
mutlaka gaita tahlili kültürü özellikle rota virüsümi degilmi takılsın
sadece karından bakmakla sıvı kaybını nasıl tam anlamış dr ben anlamadım
tmm belki fazla sıvı kaybetmedi ama bu çocugun eksilen 2 kilosu nerde
mutlaka serum taktır en azından bişeyler yiyene kadar idare eder çocugu
Çok sagolun. Evet kayınvalidem buna karşı çıkıyor götürdünüz ya çocuğu doktora doktor gerek görse tahlil yapardı zaten diyor.
acilemi götürüyorsun çocucuğu
mutlaka tahlil yaptırın, Rota virüsü olabilir.
Bizde kızımda yaşadık hemen doktora götürdüğüm halde 12 gün yavrucum sıkıntı çeki, serum yedi.
2 haftada ancak kendine gelebildi.
Çocuğunuz söz konusu, sakın ah kimseyi dinlemeyin alın yavrunuzu güvenilir bir doktora götürün.
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum, bizim doktorumuz Yenibosna Nisa hastanesinde Dr. Fikret Nakipoğlu ve harika bir doktor, Allah razı olsun çok yardımcı oluyor.
Yaa kusura bakma zencefil baktım ama yazmıyordu yanlış bişey söylemiş olmayayım
Sizde hastaneye götürüp test isteyin ona göre tedavi verirler size verilen toz probiyotik galiba ishale çok bir ilaç yok zaten
Geçmeyen ishal hafife alınacak bir hastalık değildir.
Mutlaka tahlilini yaptırın. Çocukluğundan kardeşimin başından geçti, her ikisinde de hastaneye yatırıldı. O şekilde tedavi edildi. Devamlı gözetimle yani.
Bence siz de ihmal etmeyin. Kayınvalideyle yaşıyorsunuz galiba, eşinizi ikna edin, yarın hemen gidin.
Zeytinburnunda oturuyorum ama arabamız var gidebiliriz fakat akşam orada olur mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?