Şuan için çok küçük 18 yaşından sonra belki olabilirmişÇok geçmiş olsun umarım bian önce iyileşir kaynımında gözleri çok bozukmuş lazerle çizdirmiş şuan gözlğk kullanmıyor sizinde böyle bi şansınız olabilir mi acaba
Çok geçmiş olur inşallah.Arkadaşlar benim oğlum gözlüksüz çok az görüyor bunu 3 yaşında öylesine götürdüğüm göz doktorunda öğrendik. Şok oldum çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı ama oğlum gözlüğüne hemen alıştı ve gözlükle görebiliyor ya bunada şükür ya hiç görmeseydi dedim şimdi büyüdükce durumun farkına varıyor bazen çok üzülüyor çocuklar acımasız oluyor dört göz diyorlar diyor herkes gözlüksüz görüyor ben göremiyorum diyor sınıf gruplar halinde ayarlamışlar masalarını ama oğlum uzaktan göremediği için o önde tek kalmış ben hepsine cevap veriyorum toparliyorum ama bende onun üzüntüsüne üzülüyorum
Eğer çocuğunuz yada çevrenizde 2 yaşında çocuk varsa mutlaka göz kontrolüne gitmesini söyleyin gözlerini kısarak bakan bir çocuk görürseniz onada söyleyin
Yaşıda öyle küçük değilmiş.Şuan için çok küçük 18 yaşından sonra belki olabilirmiş
Fikir için çok teşekkürler mutlaka öğretmenle görüşeceğimÇok geçmiş olur inşallah.
Okuldaki sınıf arkadaşlarının aileleriyle toplantı isteyin öğretmenler aracılığı ile.
Kesinlikle bunu yapmanızı tavsiye ediyorum.
Çocuklarına çocuk olmayı bunun normal bir durum olduğunu onlarında başına gelebileceğini,gözlük takmanın onların arkadaşı olamayacağı anlamına gelmeyeceğini,hiç kimseye fiziksel görünümüyle ilgili dalga geçilmemesi gerektiğini siz velilerle konuşun onlarda çocuklarıyla konuşsunlar.!
Bende 11 sene gözlük kullandım. Sonra gözümü çizdirdim.
Geçmiş olsun tekrar üzüldüm.
Evet evladınız için uğraşmak değer.Fikir için çok teşekkürler mutlaka öğretmenle görüşeceğim
Yanlış anladınız 18 yaşından sonra ameliyat olabilir demek istedim 8 yaşinda şuanYaşıda öyle küçük değilmiş.
Bu çocuklar nasıl ailelerde yetişti acaba yaaa.
Ayy ne diyeceğimi bilemedim.
Evet yanlış anlamışım.Yanlış anladınız 18 yaşından sonra ameliyat olabilir demek istedim 8 yaşinda şuan
dikdörtgen bordo yetişkin tarzı gözlükleri gözlüklerinden çok memnun aslında seviyor ama çocuk aklıyla neden göremiyorum diye sorguluyor aradaBen çocukken gözlükleri havalı bulurdum ya. Gözlük çerçevesi nasıl bilmiyorum ama hani rengarenk yuvarlak çerçeve yerine siyah dikdörtgen yetişkin tarzı gözlük mü kullansa. Bi kaç çocukta görmüştüm acayip hoşuma gitti çokta havalı olmuşlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?