- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
Tarifi yazmiyor ama :) Gece dolma doldurdum pasta isini sabaha biraktim birazdan markete gidip malzeme alacagim erkenden baslamam lazim :-!Eki Görüntüle 1787639 Bundan yapın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarifi yazmiyor ama :) Gece dolma doldurdum pasta isini sabaha biraktim birazdan markete gidip malzeme alacagim erkenden baslamam lazim :-!Eki Görüntüle 1787639 Bundan yapın :)
Evimin karsisinda parti dunyasi var siparis verdim suslemeyi. Rus salatasi biber dolmasi yaprak sarma kurabiye cake pop muffin cup cake yapacagim mercimek koftesi borek var bidedısarda hazır yas gunu paketlerı var plastık bardagı tabagı masa ortusu, ıyıkı dogdun yazısı falan onlardan alın oncelıkle masanızı susleyın...
cup cake yapın , yanına rus salatası tarzı soguk meze, sarma varmıs, ufak poğaçalardan da yapın bırde pasta ve içecek gayette yeterli diye düşünüyorum..
ıstersenız ufak magnetlı cerceveler var tanesı 0,75 kr. falan onlardan nalıp içine oglunuzun resmını koyun, gelenlere hatıra olur hedıyelık![]()
Saolun tesekkur ederim :)elma topları yapabilirsin ...damla çikolatalı kurabiye falan...doğum günü kutlu olsun....
Bana bir fikir daha verdiniz milfoyde yapacagim :)))Mutlu yaşları olsun bebeginizin. Bizde cupcake yaptık üzerini renkli krem santi ile susledik onun üzerinde bonibon sempatik, büyük çöp şişler var ya onlarla bişey yaptık milföy arasına sosis koyup sardik sonra onu bir parmak kalınlığında kesip çöp şişe takip fırınları. ayrıca Baykuş kurabiye diye bi tarif var ondan yapmıştım şimdiden kolay gelsin
Ona benzer bisey yapacagim sanirim :)cikolata toplari oluyor. kurdanla servis ediliyoe ben onlardan yapmistim. kurdanida hazirladigim konseptin kurdanlarindan bulmustum. cok pratik. yapmak istersen tarifini atabilitrim
kakaolu muffinin ağzına hazır bi bisküvi koyup krem santiyle göz yapıp damla çikolata yapıştırılcak o kadar :)Tarifi yazmiyor ama :) Gece dolma doldurdum pasta isini sabaha biraktim birazdan markete gidip malzeme alacagim erkenden baslamam lazim :-!
2 cesir borek
kisir
patlican salatasi
kirmizi biber salatasi
kerevzi salatasi
irmik tatlisi
kuru pasta
sarma
cikokata topu yapmistim
Sade bir menu yetiyor zaten2 cesir borek
kisir
patlican salatasi
kirmizi biber salatasi
kerevzi salatasi
irmik tatlisi
kuru pasta
sarma
cikokata topu yapmistim
kultur farkindan olacak ki bizim buralarda nohut salatasi ve sehriyeli tavuk salatasi yaygin bir sekilde yenmiyor:))Digerlerine ek olarak sehriyeli tavuk salatasi, koz patlicanli tahinli salata, nohut salatasi..bence agir seylerdense salata tarzi hemde hafif oluyor.
Olsun siz az az yapin degisik cesit olur belki bakarsiniz cok severler :)kultur farkindan olacak ki bizim buralarda nohut salatasi ve sehriyeli tavuk salatasi yaygin bir sekilde yenmiyor:))
Ben severim kirsehirde buyudum. Orada farkli yemekler var . hala daha annem yapar . yani degisik farkli seyleri severim ama benim goca ve ailesi biraz seçici :)))Olsun siz az az yapin degisik cesit olur belki bakarsiniz cok severler :)
Adını gayet iyi biliyorum.kolay gelsin sizeSaolun tesekkur ederim onu biliyorum boncuk makarna yogurt garnitur mayonez karitiracagim rus salatasi diyoruz buna :)) ama buyuk bi tabaga bir seklinde ozenle dizecegimm))